Onsdag 21 Apr
Stockholm

"Jag står för vad jag sagt"

Idol-Lars om de upprörda känslorna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Känslorna kring Lars Ericssons starkt kritiska blogginlägg om teveprogrammet Idol brusade upp känslor hos tittarna i går. Men Lars ångrar sig inte.

"I morse ringde pressansvarig för Idol mig och sa: "Lars... 10 tidningar har hört av sig och vill prata med dig". Jag har läst igenom vad jag skrev och jag kan ändå stå för vad jag sa."

Idolen beskriver känslan att skriva det debatterade inlägget som en "bubblande glädje" och "Och jag är helt säker på, att när man känner bubblande glädje över något, då har man agerat rätt."

Det som från början var anledningen till programmet,valet och inspelningen av en låt till Idolalbumet, verkar nu ha löst sig. Lars skriver att resultatet blev "okej" och att han nöjer sig med det.

Men han kan inte hålla sig för att kritisera tidigare album och hur de spelats in: "Jag har hört versioner av låtar från tidigare Idol-album, och - ursäkta mig - men det har låtit ganska skit faktiskt."

Det var i går som vi kunde avslöja att Idoldeltagaren Lars Eriksson, 28 år, på sin blogg skrivit att Idol äcklade honom och att teveformatet var förnedrande.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela