Idol-Camilla skyller på juryn

- 17/10/2009, 19:10 -

"Det känns surt att jag har lyssnat på vad juryn har sagt."

Under fredagen blev det Camilla Håkansson som fick lämna Idol.

Efter att kamerorna släkts kunde Camilla inte hålla sig längre utan bröt ihop i tårar för att hon nu måste lämna tävlingen men även på grund av ånger.

Det är nämligen så att hon djupt ångrar valet av låt. Camilla uppträdde med Michael Jacksons låt Human Nature.

Juryn var hård i sin kritik och sa bland annat att hon lät som en 60-årig tant. De har även tidigare kritiserat henne då hon valt upptempolåtar.

Efter det tråkiga beskedet under fredagsfinalen fick Camilla nog av juryns sylvassa kritik.

–Det känns surt att jag har lyssnat på vad juryn har sagt. Hade jag inte lyssnat på dem hade jag aldrig valt den här låten, som ju visade sig vara helt fel för mig, säger Camilla till Expressen.

Camilla berättar att om hon gjort som hon själv ville så hade hon valt en upptempolåt, men att hon var rädd för att höra att hon har förstört låten då.

– Därför valde jag den här låten i stället, för att jag lyssnade på dem. Och då åkte jag, säger Camilla bittert.

Laila Bagge som sitter i juryn tycker att det är roligt att Camilla skyller ifrån sig.

– Jag tycker alltid att det är roligt att höra när folk ska hålla på och skylla ifrån sig. Om hon hade gjort ett bra framträdande så hade hon varit kvar i tävlingen, så enkelt är det. Det var flera andra som sjöng ballader också, men de åkte inte ut. Det sämsta man kan göra är att skylla på någon annan när nåt inte gått bra. Det borde hon förstå också, säger Laila til Expressen.

Skrivet av: