Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Angelina Jolie och Johnny Depp i het sexscen

- 24/11/2009, 17:19 -

Det är i den kommande filmen The Tourist som snyggduon kommer att utbyta saliv och mer än så.

Johnny Depp har nyligen utsetts till världens sexigaste man av tidningen People och filmstjärnan Angelina Jolie kommer inte långt efter i sexigskalan. Nu är det meningen att duon ska göra film tillsammans.

Och The Tourist som filmen heter kommer göra Brad Pitt grön av svartsjuka. Den innehåller nämligen en hel del överheta scener avslöjar manuset som redan läckt ut på nätet.

"Konturen av hennes nakna kropp syns i duschen... Frank går mot duschen och öppnar glasdörren. Han lyfter Cara mot glasväggen, håller hennes hala kropp, kysser henne frenetiskt. Hon kysser tillbaka med lust, och omfamnar honom med sina ben", står det i manuset enligt Pop Eater.

Det är inte heller den enda sexscenen i filmen som alltså redan skapat stort rabalder bland fansen. Fortfarande är inget säkert dock. Johnny Depp har ännu inte skrivit på något kontrakt. Regissör blir Alfonso Cuaron som tidigare gjort Harry Potter och Children of Men.

Skrivet av: