De Niro och Pacino ihop igen

- 16/09/2008, 18:13 -

Äntligen gör Hollywood-rävarna film ihop. Och ingen Val Kilmer förstör festen.

Oscarsvinnarna Robert och Al hamnar i samma film för första gången på fjorton år i Righteous Kill. Tydligen var det De Niro som tipsade regissören Jon Avner om sin kollega:

– Vi pratade om castingen och jag frågade vad de tycker om Al. Sen gick Jon Avner vidare på det.

Det är inte första gången de spelar in en film ihop. Men det har inte blivit mycket. Något som är märkligt då de två är sin generations främsta skådespelare. Nu ska de spela ett detektivpar i New York som jagar en seriemördare.

– Vissa glömmer att även om vi båda var med i Gudfadern 2 så gjorde vi inga scener ihop. Vi gjorde Heat men även om vi spelade ihop bara några minuter var det toppen, säger de Niro.

De Niro hoppas även på att få regissera fler filmer själv. För han tycker det är frustrerande att arbeta under någon annans kontroll.

– Jag har alltid velat göra mina egna val. När jag skådespelar med en annan regissör som Jon Avnet stödjer jag dem till 1000 procent, säger de Niro till Femalefirst.

Detta säger alltså de Niro som nyligen drog från en filminspelning med Gibson på grund av kreativa meningsskillnader med filmteamet.

Skrivet av: