Sienna om att bli dumpad

- 15/04/2009, 19:26 -

Fullt upp för fröken Miller.

Sienna Miller är aktuell i två nya filmer. I kostymdramat The Edge of Love spelar hon mot Keira Knightley i ett triangeldrama där de bägge kämpar om poeten Dylan Thomas' gunst. Från början var det meningen att Lindsay Lohan skulle spelat Sienna Millers roll, men produktionsbolaget ändrade sig. Publiken bjuds i stället på en hälsosammare Sienna Miller med lite mer kött på benen än tidigare.

Samtidigt var det meningen att Miller skulle spela Lady Marion i nya Robin Hood-dramat Nottingham. Nu talar Miller ut om varför hon egentligen sparkades och ersattes med Cate Blanchett.

– Manuset utvecklades och ändrades. Flera olika personer som också var med är det inte längre för det är ett annnat manus. Det händer varje dag i Hollywood och är ingen speciellt. Det blev bara helt överdrivet som det brukar kring mig, säger Miller till Staten Island News.

Sienna kan åtminstone trösta sig med den kommande The Mysteries of Pittsburgh där hon spelar mot Peter Sarsgaard. Filmen spelades in för två och ett halvt år sedan så nu måste hon försöka minnas vad den handlade om.

– Jag tycker det är väldigt svårt att vara någon annan än mig själv i intervjuer, och ibland är det en fördel och andra gånger är det verkligen inte så, fortsätter Miller till SIN.

– Jag är inte bra på att spela spel. Jag älskar mitt jobb, men jag tycker att jag blir bättre på att göra jobbet och jag kommer inte att börja låtsas att jag är någon jag inte är. Jag skulle vara mycket olyckligare då, avslutar hon.

The Edge of Love:

Skrivet av: