Sienna om att bli dumpad

Fullt upp för fröken Miller.


Sienna Miller är aktuell i två nya filmer. I kostymdramat The Edge of Love spelar hon mot Keira Knightley i ett triangeldrama där de bägge kämpar om poeten Dylan Thomas' gunst. Från början var det meningen att Lindsay Lohan skulle spelat Sienna Millers roll, men produktionsbolaget ändrade sig. Publiken bjuds i stället på en hälsosammare Sienna Miller med lite mer kött på benen än tidigare.

Samtidigt var det meningen att Miller skulle spela Lady Marion i nya Robin Hood-dramat Nottingham. Nu talar Miller ut om varför hon egentligen sparkades och ersattes med Cate Blanchett.

– Manuset utvecklades och ändrades. Flera olika personer som också var med är det inte längre för det är ett annnat manus. Det händer varje dag i Hollywood och är ingen speciellt. Det blev bara helt överdrivet som det brukar kring mig, säger Miller till Staten Island News.

Sienna kan åtminstone trösta sig med den kommande The Mysteries of Pittsburgh där hon spelar mot Peter Sarsgaard. Filmen spelades in för två och ett halvt år sedan så nu måste hon försöka minnas vad den handlade om.

– Jag tycker det är väldigt svårt att vara någon annan än mig själv i intervjuer, och ibland är det en fördel och andra gånger är det verkligen inte så, fortsätter Miller till SIN.

– Jag är inte bra på att spela spel. Jag älskar mitt jobb, men jag tycker att jag blir bättre på att göra jobbet och jag kommer inte att börja låtsas att jag är någon jag inte är. Jag skulle vara mycket olyckligare då, avslutar hon.

The Edge of Love:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.