undefined
1 av 4
undefined - Foto: Stella Pictures
Under två veckor hann Amber med att först dumpa sin flickvän, och nu alltså hunken.
2 av 4
Under två veckor hann Amber med att först dumpa sin flickvän, och nu alltså hunken. - Foto: Stella Pictures
Johnny var lycklig med Vanessa i 14 år innan sagan tog slut.
3 av 4
Johnny var lycklig med Vanessa i 14 år innan sagan tog slut.
Tillsammans har paret två barn. Här var de fortfarande det perfekta paret.
4 av 4
Tillsammans har paret två barn. Här var de fortfarande det perfekta paret.

Depp dumpad av sin rebound

"Hon tröttnade på Johnny Depps drama". Amber Heard går vidare från nyskilda stjärnan.


Vem är Amber Heard?

Amber Heard föddes den 22 april 1986 i Austin. Skådespelerskan är mest känd for filmer some "Zombieland", "Never back down" och "The Rum Diary".

Det senaste året har hon flera gånger toppat listor över världens vackraste och sexigaste kvinnor. 

Johnny Depp, 49, och Vanessa Paradis, 39, skilde sig nyligen efter ett 14 år långt äktenskap. För att slicka sina sår vände sig Depp till modellen och skådespelerskan Amber Heard, 26, – som nu har dumpat honom. Johnny och Amber, möttes under inspelningen av filmen "The Rum Diary", och ryktena om parets romans har cirkulerat under en längre tid. 

– Johnny och Amber var definitivt ett par. De hade en oerhörd kemi mellan varandra. De träffades i flera månader, långt innan att skilsmässan mellan Depp och Paradis blev officiell. De kämpade verkligen hårt för att ligga lågt med sin relation, framförallt trodde många att den bisexuella Amber bara träffade tjejer. 

När Johnny Depps och Vanessa Paradis skilsmässa blev officiell lämnade Amber sin dåvarande flickvän Tasya van Ree. Men när det äntligen var fritt fram för Depp och Amber att vara ett par gick det inget vidare. 

– Amber har aldrig velat ha sådant drama. Hon vill inte vara någon homewrecker som ligger sig till toppen. Så fort tidningarna började skriva om deras romans så sa hon till Johnny att hon behövde lite "tid för sig själv". Hon gillar verkligen Johnny, men hon orkade inte med allt drama. Hon vet inte vad som kommer att hända mellan dom, men hon vill bara att all uppmärksamhet kring dem ska lugna ned sig lite innan något mer kan hända, säger en källa nära Amber till tidningen Radaronline.com
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.