Onsdag 4 Aug
Stockholm

Här bryter Rihanna ihop hos Oprah

Rihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey.
1 av 5
Rihanna i tårar under den känslosamma intervjun hos Oprah Winfrey. Foto: Faksimil Youtube
Chriw Brown i rätten efter misshandeln 2009. Sångaren blev dömd till 180 dagars samhällsstjänst, besöksförbud och fem års villkorlig dom.
2 av 5
Chriw Brown i rätten efter misshandeln 2009. Sångaren blev dömd till 180 dagars samhällsstjänst, besöksförbud och fem års villkorlig dom. Foto: Stella Pictures
Rihanna och Chris när de fortfarande var ett par.
3 av 5
Rihanna och Chris när de fortfarande var ett par. Foto: Stella Pictures
Rihanna har under det senaste året levt ett vilt partyliv.
4 av 5
Rihanna har under det senaste året levt ett vilt partyliv. Foto: Stella Pictures
Rihanna och Chris ska nyligen ha återförenats för en natt.
5 av 5
Rihanna och Chris ska nyligen ha återförenats för en natt. Foto: Stella Pictures

Smygtitta på den öppenhjärtiga intervjun där Rihanna avslöjar detaljer från den omtalade misshandeln.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om misshandeln
Den 9 februari 2009 misshandlades Rihanna av dåvarande pojkvännen Chris Brown. De var påväg till Grammy awards när bråket inträffade i Chris bil. Rihanna fick ta emot knytnävsslag mot ansiktet. Senare cirkulerade bilder på nätet av sångerskan med blodig näsa och spräckt läpp.

Oprah Winfrey fick nyligen Rihanna, 24, att bryta ihop, då hon tvingades öppna upp om uppbrottet med expojkvännen Chris Brown, 23.

Tevelegenden följde med Rihanna till hennes hemland Barbados och fick insyn i hennes liv som superstjärna. Hon fick även svar på frågor kring misshandeln av dåvarande pojkvännen.

- Det var pinsamt. Jag blev så förödmjukad och ledsen. Ledsen för att jag förlorade min bästa vän. Men även förbannad över det han gjorde och jag hamnade i en väldigt mörk fas, berättar sångerskan i intervjun enligt Huffington Post.

Rihanna har varit väldigt öppen om händelsen som inträffade 2009, och även twittrat om att hon har förlåtit Chris. Tidigare i år samarbetade hon även med honom i remixen av hennes låt “Birthday Cake”.

Men att prata om den omtalade misshandeln väcker fortfarande känslor. Hela intervjun kommer att sändas den 19 augusti på Oprahs egen kanal OWN.

Se ett smakprov från programmet här:


Kommentera
Kopiera länk
Dela