Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad.
1 av 5
Bill Skarsgård kan skratta åt rubriker han inte känner igen att han sagt och jämför dem med att bli "facerape":ad. - Foto: Stella Pictures
För Alexander Skarsgård tog det fyra år att slå igenom i Hollywood - för Bill tog det bara sex veckor att knipa en huvudroll.
2 av 5
För Alexander Skarsgård tog det fyra år att slå igenom i Hollywood - för Bill tog det bara sex veckor att knipa en huvudroll. - Foto: Stella Pictures
"Farsan sa bara 'fuck off' när han ringde, fast med kärlek såklart, säger Bill Skarsgård, här med pappa Stellan, i en intervju med Café.
3 av 5
"Farsan sa bara 'fuck off' när han ringde, fast med kärlek såklart, säger Bill Skarsgård, här med pappa Stellan, i en intervju med Café. - Foto: Stella Pictures
Bill med ytterligare en skådespelande familjmedlem, Gustaf.
4 av 5
Bill med ytterligare en skådespelande familjmedlem, Gustaf. - Foto: Stella Pictures
Bill är på väg att slå stort i Hollywood.
5 av 5
Bill är på väg att slå stort i Hollywood. - Foto: Stella Pictures

Skarsgård om att bli felciterad: "Det är som en bra facerape"

Bill Skarsgård är hetare än någonsin och skapar rubriker i både Sverige och USA. För tidningen Café berättar han om hur han handskas med media och hur det är att bli felciterad.


Bills kommande serie

Bill ska spela huvudrollen i den nya serien "Hemlock grove" som är en mörk och gotisk thriller. Till skillnad från andra serier kommer alla avsnitt att släppas på en och samma gång, och ska locka en yngre och mer otålig publik. Serien har jämförts med "Twin Peaks" och spås bli en succé. Men rik har Bill inte blivit än.

– Det är inte så glamouröst. Vi har inte så mycket pengar, inte ens något boende. Men man ska ha ont om pengar tills man får mycket pengar innan man har ont om pengar igen. Det är trist att vara ekonomisk, säger han.

Det tog bara sex veckor innan Bill Skarsgård fixat en huvudroll i USA. Hans bror, Alexander Skarsgård fick kämpa i fyra år. Men Bill tar det med ro och menar att det mer har med flyt att göra.

– De typcastar ju. De letar efter en specifik typ, och det kan falla på att man har för utstående öron, säger han till Café.

Bill har precis som alla i familjen Skarsgård fått känna av det mediala trycket. Att han beskrivs som hyllad hemma i Sverige tycker han är konstigt.

– Så jävla svenskt, alltså. Vadå hyllad? Jag blev väl fan inte alls hyllad, säger han till Café.

Att media ständigt skriver om honom och spetsar till rubriker försöker Bill ignorera.

– Jag orkar inte bry mig. Det är som en bra facerape. För att det ska klassas som en bra facerape måste 90 procent av alla dina vänner gå på det.

På frågan om han konkurerar med sin storebror säger han enkelt att de aldrig skulle söka samma roller, men Alexander har en annan mening.

– Bill behöver inte ett skit hjälp från sin korkade storebror. Han är en otroligt intilligent grabb. Det är klart att vi stöttar varandra och pratar jobb, men han behöver ingen hjälp med karriären.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.