Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så psykas hon – otrohet och inställda dejter

Chris Brown leder vägen.
1 av 4

Chris Brown leder vägen.

FameFlynet

Chris Brown och Rihanna lämnar en basketmatch under tisdagen.
2 av 4

Chris Brown och Rihanna lämnar en basketmatch under tisdagen.

FameFlynet / Fame Flynet USA

Paret har visat sin kärlek öppet på Twitter och Instagram.
3 av 4

Paret har visat sin kärlek öppet på Twitter och Instagram.

Twitter/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Paret håller om varandra.
4 av 4

Paret håller om varandra.

Twitter/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Nöje | 26/12/2012 12:15

Kärleken blomstrar inte direkt mellan det nyblivna paret Chris Brown och Rihanna. Brown psykar redan Rihanna genom att hångla med andra tjejer och ställa in familjemiddagar.

Rihanna, 24, och Chris Brown, 23, har nyligen blivit ett par igen. Sedan i somras har rykten cirkulerat om parets återförening, och Brown besökte även Rihanna på hennes skandaolomsusade lyxyacht i medelhavet. Under hösten blev parets relation mer intensiv och de sågs hångla öppet på inneklubben Griffin i New York. 

Vintern blev romantisk för paret, som köpte matchande Rolexklockor till varandra, och instragrammade kärleksbilder.  

Under tisdagen visade paret öppet sin kärlek för paparazzifotograferna under en basketmatch i Los Angeles. Men vägen dit kantades av tjafs, bråk och tårar.

I söndags väntade både Rihanna och hennes familj på Chris Brown, som skulle delta i familjens julfirande på Barbados. Men de fick se sig blåsta på Browns sällskap. Enligt tidningen The Sun dök Brown aldrig upp, och en storgråtande Rihanna isolerade sig på julfesten.

Chris dissade Rihannas familjefest

– Hennes bästa vän Melissa fick trösta henne en hel del för hon var så upprörd. Det skulle vara hennes stora julfest för vänner och familj, men hon tappade lusten. Hon hade sagt till sin familj att Chris skulle komma dit, och hennes familj var beredda på att förlåta Chris för misshandeln han utsatte deras dotter för, säger en källa till The Sun.  

Men Chris dök aldrig upp, så en gråtande Rihanna stormade iväg till flygplatsen för att ta första bästa plan till Los Angeles och sin Brown. 

– Hon tror att han psykar henne, säger en källa vidare.

Hånglade med brunett i Dubai

December har inte direkt varit en kanonmånad för paret, som hamnade i bråk efter att Brown festade med lättklädda tjejer i Paris innan han åkte på middag med en ex-flickvän i Dubai, och sågs dessutom hångla med en bystig och sexig brunett på en nattklubb. Då använde sig Rihanna av sin Twitter för att skicka ut sin budskap till Brown.

– Hejdå din jävla idiot, skrev hon då. 

Men kort därefter verkade allt gammalt groll bortglömt – några dagar senare twittrade hon en bild där hon höll om Browns hand.

Förmodligen är inte det här det sista vi får höra om Brown och Rihannas ostadiga relation.

Rihanna och Chris Brown – dödskära på basketmatch i tisdags