Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sex, skräck och komedi - här är årets filmer

Slasherfilm, komedi, hober eller ännu snabbare cash? Kolla in årets filmnyheter här.

1 av 18

Från action till skräck – här är årets hetaste filmer.

2 av 18

Den 11 januari är det premiär för actiondramat Gangster Squad med bland annat Sean Penn och Ryan Gosling i rollerna.

3 av 18

Den 18 januari är det premiär för Quentin Tarantinos nya storfilm Django Unchained med bland annat Leonardo Dicaprio och Jamie Foxx i rollerna.

4 av 18

Den 14 februari är det premiär för A good day to die hard med Bruce Willis i huvudrollen. Klassisk action på alla hjärtans dag.

5 av 18

I mars väntas det bli premiär för skräckfilmen Stoker med Nicole Kidman i huvudrollen.

6 av 18

Den 12 april är det premiär för den påkostade science-fiction rullen Oblivion. I rollerna ser vi Tom Cruise och Morgan Freeman.

7 av 18

Den 26 april är det premiär för remaken av den klassiska skräckfilmen Carrie. I rollerna ser vi bland annat Julianne Moore.

8 av 18

Mer skräck – den 10 maj börjar remaken av Evil Dead att rulla på biograferna.

9 av 18

Den 17 maj har Den store Gatsby med Leonardo DiCaprio och Carey Mulligan premiär.

10 av 18

Den 24 maj har Baksmällan 3 premiär. Som vi har längtat och väntat!

11 av 18

Nymfomanen är Lars Von Triers omtalade sexfilm med både stjärnor som Shia LaBeouf och Charlotte Gainsbourg, där skådisarna har sex på riktigt. Väntas få premiär i maj. OBS: Bilden är från ett annat tillfälle.

12 av 18

Från och med den 26 juni kan vi se Brad Pitt slåss mot zombies i actionfilmen World War Z.

13 av 18

Den 28 juni är det premiär för mastodontaction i form av White House Down, signerad Independence Day-regissören Roland Emmerich. I rollerna ser vi bland annat Channing Tatum och Maggie Gyllenhaal.

15 av 18

I oktober väntas Spike Lees remake av kultfilmen Oldboy ha premiär. Den hämdlystna mannen spelas av Josh Brolin.

16 av 18

Den 20 november har Hunger Games: Catching Fire premiär.

17 av 18

Den 13 december får alla Micke Persbrandt-fans sitt lystmäte stillat. Då har nämligen Hobbit del 2: Smaugs ödemark premiär.

18 av 18

I slutet av december vankas det konststöld och andra världskriget i den George Clooney-regisserade storfilmen The Monuments Men. Stjärnor i filmen är förutom Clooney själv även Matt Damon, Daniel Craig och Cate Blanchett.

Från det storstilade actiondramat "Gangster Squad" med Sean Penn och Ryan Gosling i huvudrollerna via Lars von Triers omtalade sexfilm där skådespelarna Shia LaBeouf och Charlotte Gainsbourg har sex på riktigt till påkostade actionfilmer som "Oblivion" med Tom Cruise. Eller varför inte zombieslakten "World War Z" med Brad Pitt i huvudrollen? 

Ja, oavsett vad man är svag för så bjuder filmåret 2013 på en mängd nyheter – spana in årets hetaste filmer i bildspelet ovan. Klicka på pilarna för att få reda på när just din favoritfilm har premiär. 

Se trailern till Gangster Squad

Mer:

Hon kan knipa sexrollen i "50 shades of grey"