Torsdag 9 Dec
Stockholm

Elin tar tillbaka Tiger för barnens skull

Lyckligare tider. Tiger Woods och Elin Nordegren år 2003.
1 av 3
Lyckligare tider. Tiger Woods och Elin Nordegren år 2003. Foto: Stella Pictures / Master Photo
Ska paret försöka igen?
2 av 3
Ska paret försöka igen?. Foto: Stella Pictures / INPHO/Morgan Treacy
Har Elin förlåtit Tigers otrohetsaffärer?
3 av 3
Har Elin förlåtit Tigers otrohetsaffärer?. Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO

Har tiden läkt Elin Nordegrens sår? Nu verkar hon ha förlåtit sin ex-make Tiger Woods. Enligt amerikanska tidningar har de redan flyttat ihop.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Elin och Tigers rebounds

Både Elin och Tiger har försökt gå vidare på annat håll efter uppbrottet. Tiger har dejtat flera tjejer efter uppbrottet med frun. Bland annat skidstjärnan Lindsey Vonn, 28.

Även Elin har träffat andra. Bland annat en 55-årig miljardär.

Bedragna Elin Nordgren, 33, är på väg att ta tillbaka ex-maken Tiger Woods, 37. De pratar de redan om att gifta sig, enligt National Enquier.

Enligt tidningen har de redan flyttat ihop. Elin och Tiger sågs senast tillsammans på ett idrottsevenemang i Florida med sina gemensamma barn dottern Sam, 3, och sonen Charlie, 4, i februari. 

För tre år sen avslöjades Tigers otrohetsaffärer med minst ett tiotal tjejer, bland andra modeller, servitriser och porrstjärnor. Då gick Tigers och Elins relation i kras.

– Efter det vägrade Elin ens titta åt Tiger, bara att se honom fick henne att må illa, säger en källa till National Enquier enligt Aftonbladet. 

"För barnens skull"

Men Tiger har aldrig slutat kämpa för att få tillbaka Elin. Och nu verkar det som Elin är redo att försöka, för barnens skull. Relationen är mycket starkare än vad omgivningen inser och de pratar redan om nästa steg, att gifta sig och flytta ihop, enligt källor till National Enquier.

Men en annan liten detalj kan också ha spelat in. 

Under julhelgen erbjöd nämligen Tiger sin ex-fru ett nytt äktenskapsförordOch det var ingen småpotatis som Tiger kom dragande med. 

Golfstjärnan ska ha fallit ner på knä, friat till Elin och föreslagit att Elin skulle få 1,3 miljarder kronor om hon tackade ja till en återförening med Tiger. Elin passade på att dubbla Tigers erbjudande och ska ha sagt att hon kan överväga det om hon får 2,3 miljarder kronor i stället. 

Tigers ekonomiska rådgivare var då oroad över golfarens akilleshäl. 

– Tiger ryggade inte ens tillbaka av Elins krav. Hans ekonimiska rådgivare tycker att han är galen, men Tiger är beredd att skriva ett nytt äktenskapsförord och planera datum för bröllop, sa en källa till National Enquirer då.

Nu vill Elin börja relationen långsamt som än så länge bara är på försök.

Se Tiger Woods ursäkt efter otrohetsaffären: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela