Katie Jordan Price och Kelly Brook har hamnat i ett infekterat bråk. Katie bad om ursäkt på Twitter, men raderade senare sin ursäkt. OBS: Ocensurerade bilder i bildspelet!
1 av 11
Katie Jordan Price och Kelly Brook har hamnat i ett infekterat bråk. Katie bad om ursäkt på Twitter, men raderade senare sin ursäkt. OBS: Ocensurerade bilder i bildspelet!
Kelly Brook jämförde Katie Price med karaktären Magda från filmen Theres something about Mary. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet.
2 av 11
Kelly Brook jämförde Katie Price med karaktären Magda från filmen Theres something about Mary. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet. - Foto: Ken Goff Photos / KGC-178
Den här bilden la Katie Price upp på Kelly Brook, men raderade den senare.
3 av 11
Den här bilden la Katie Price upp på Kelly Brook, men raderade den senare.
Katie Price gillar också att sola solarium.
4 av 11
Katie Price gillar också att sola solarium. - Foto: Photoshot / David Wimsett
Underklädesmodellen Katie Price i en kampanj år 2012.
5 av 11
Underklädesmodellen Katie Price i en kampanj år 2012. - Foto: James Warren
Katie Price och Kelly Brook drar inte jämnt.
6 av 11
Katie Price och Kelly Brook drar inte jämnt. - Foto: Ken Goff Photos / KGC-178
Jordan såg till att hämnas på Kelly.
7 av 11
Jordan såg till att hämnas på Kelly. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Katie tycker att Kelly är tjock.
8 av 11
Katie tycker att Kelly är tjock. - Foto: Ken Goff Photos / KGC-178
Kelly Brook dejtar Katie Prices ex-kille.
9 av 11
Kelly Brook dejtar Katie Prices ex-kille. - Foto: Target Press / Target Press
Kelly Brook på Twitter.
10 av 11
Kelly Brook på Twitter. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Kelly Brook på Twitter.
11 av 11
Kelly Brook på Twitter. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

Glamourmodellerna i bröstbråk efter tjockhån

Katie "Jordan" Price och Kelly Brook har rykt ihop i ett infekterat bråk – Jordan publicerar bröstbilder och tjockhånar Kelly.


Kändisarna som Playboy vägrade vika ut

Både Katie Price och Kelly Brook har vikt ut sig i Playboy. Men alla kändisar är inte välkomna till tidningen. Läs om kändisarna som Playboy vägrar att vika ut.  

Glamourmodellerna Katie "Jordan" Price, 34, och Kelly Brook, 33, har hamnat i ett infekterat bråk. Det hela började efter att Katie Price i sin krönika i brittiska tabloiden The Sun hånade Kelly för hennes vikt. 

– Bilderna på Kelly när hon modellar de senaste badkläderna från New Look i Miami verkar inte vara retuscherade och hon ser fläbbig och stor ut. Kelly, du är verkligen överviktig, men du är ändå snygg, skrev hon i sin hårda krönika. 

Vidare spekulerade Jordan i huruvida Kelly kanske tröståt eftersom hon har börjat träffa sitt ex Danny Cipriani igen – en kille som Katie ryktades ha en romans med i oktober 2011. Enligt källor till Daily Mail ska Katie ha blivit skogstokig när hon fick höra talas om Kelly och Dannys återförening. 

La ut nakenbild på Twitter

I skämtprogrammet "Celebrity Juice" som spelades in i torsdags skämtade Kelly om att Katie påminde om den permanentade och solariemissbrukande karaktären Magda från filmen "There's something about Mary" från 1998. 

Katies hämnd lät inte vänta på sig. Hon använde sig av Twitter för att publicera en nakenbild på Kelly Brook. Katie bad senare om ursäkt på Twitter – men raderade senare sin ursäkt, skriver Daily Mail. 

OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet. 

Katie Price pratar om sitt liv: 


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.