Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu vill Rihanna och Chris ha barn

- 04/03/2013, 11:02
Chris Brown och Rihanna är ett par igen.
1 av 4

Chris Brown och Rihanna är ett par igen.

Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Paret är redo för barn.
2 av 4

Paret är redo för barn.

INSTAGRAM/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Chris Brown och Rihanna firade nyligen Rihannas födelsedag tillsammans.
3 av 4

Chris Brown och Rihanna firade nyligen Rihannas födelsedag tillsammans.

PLANET PHOTOS

Paret på basket i december 2012.
4 av 4

Paret på basket i december 2012.

FameFlynet

Skandalparet Chris Brown och Rihanna är sugna på att skaffa barn.

Det är i en intervju med den brittiska modetidningen Elle som sångerskan Rihanna, 25, avslöjar sina planer för framtiden i allmänhet och de kommande fem åren i synnerhet. 

– Jag kommer förmodligen att ha barn. Jag ber till gud för att kunna åka på semester i en månad. Jag ska ha det ordnat för mig så att jag inte behöver turnera resten av livet, även om jag älskar att turnera. Jag vill ha lycka och hälsa inom fem år, säger hon till tidningen, skriver brittiska Daily Mail.  

Nu avslöjar Hollywoodlife.com att Rihannas pojkvän Chris Brown, 23, har läst intervjun med Rihanna – och att han också längtar efter barn. 

– Chris känner likadant. Men det blir aktuellt lite längre fram, de är fortfarande så unga och på toppen av sina karriärer. De pressar inte varandra vad gäller sånt. De är bägge väldigt mogna när det kommer till seriösa delar. Just nu vill de bara njuta av sina liv, festa, göra vad de gör och älska varandra. Det är deras agenda för varje minut och de älskar vad de gör, säger en källa till Hollywoodlife.com.  

Lyssna på Rihannas "Stay":