Bilderna blev för mycket för Rihannas mamma

Rihanna ställde in efterlängtad konsert, samtidigt fick hon ett samtal från sin mamma som var helt galen över två lättklädda bilder på Instagram. – Hon förödmjukade mig totalt, säger sångerskan till tidningen Elle.


Rihannas hetaste Instagrambilder

Stringbikinis, toplessbilder och strandhäng – här är Rihannas mest avslöjande stunder på Instagram.

På söndagens tvingades Rihanna fick ställa in sin inplanerade konsert i Boston. Sångerskan förbjöds av sin läkare att ställa sig på scenen efter att hon drabbats av strupkatarr, ett tungt bakslag för den 25-åriga stjärnan som nyligen återförenats med Chris Brown, 23. Men det skulle bli värre. Samma kväll fick hon ett samtal från sin mamma. Anledningen? Ett för utmanande klädval på två bilder publicerade via Rihannas officiella Instagram. 

Mamman gav sin dotter en rejäl utskällning.

– Hon blev helt galen. Det var pinsamt. Hon förödmjukade mig totalt, berättar Rihanna för Elle.

Rihanna har tidigare berättat att hon har en speciell relation till mamman. Men kanske inte bara på det bästa sättet.

– Min mamma, henne är jag livrädd för, berättar sångerskan vidare för magasinet.

Röker på bilder

Det är inte bara lättklädda bilder som är kontroversiellt på stjärnans konto. Rihanna har tidigare förklarat varför hon valt att lägga ut bilder då hon röker på via sin Instagram.

– Jag lägger upp bilder där jag röker gräs för att berätta sanningen om mig själv. Jag har så mycket att tänka på, varför öka pressen och all skit genom att vara oärlig?, sa hon till samma tidning.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".