Kanye West, Vanessa Hudgens, Chris Brown och Kim Kardashian är några av stjärnorna som drabbats av sexskandaler. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
1 av 22
Kanye West, Vanessa Hudgens, Chris Brown och Kim Kardashian är några av stjärnorna som drabbats av sexskandaler. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
Sångerskan Rihanna hamnade mitt i en nakenskandal år 2009. Då läckte det ut nakenbilder på stjärnan. Enligt rykten ska bilderna ha läckts av hennes pojkvän Chris Brown.
2 av 22
Sångerskan Rihanna hamnade mitt i en nakenskandal år 2009. Då läckte det ut nakenbilder på stjärnan. Enligt rykten ska bilderna ha läckts av hennes pojkvän Chris Brown. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Även om sångerskan inte är direkt blyg av sig när det kommer till sin kropp, så var hon inte överförtjust när bilderna såg dagens ljus.
3 av 22
Även om sångerskan inte är direkt blyg av sig när det kommer till sin kropp, så var hon inte överförtjust när bilderna såg dagens ljus. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
 – Det var det absolut värsta som kunde hända mig. Det var förnedrande och pinsamt, sa hon i en intervju i december 2009.
4 av 22
– Det var det absolut värsta som kunde hända mig. Det var förnedrande och pinsamt, sa hon i en intervju i december 2009.
Disneystjärnan Vanessa Hudgens, som nu är aktuell i filmen Springbreakers, hamnade i en nakenskandal år 2007. Bilder på en naken Vanessa, som var 18 år vid tillfället, spreds som en löpeld över internet.
5 av 22
Disneystjärnan Vanessa Hudgens, som nu är aktuell i filmen Springbreakers, hamnade i en nakenskandal år 2007. Bilder på en naken Vanessa, som var 18 år vid tillfället, spreds som en löpeld över internet. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Vanessa bad sina fans om ursäkt, och senast för en månad sedan kommenterade hon det hela och sa att det var det värsta som hänt under hennes karriär. Här ser vi Vanessa spela strippan Cindy Paulson i en film.
6 av 22
Vanessa bad sina fans om ursäkt, och senast för en månad sedan kommenterade hon det hela och sa att det var det värsta som hänt under hennes karriär. Här ser vi Vanessa spela strippan Cindy Paulson i en film. - Foto: Stella Pictures
År 2010 blev skådespelerskan Jessica Alba utsatt för en hacker som läckte hennes toplessbilder. På bilden syns en gravid Jessica Alba som drar ner sin skjorta och visar sina bröst.
7 av 22
År 2010 blev skådespelerskan Jessica Alba utsatt för en hacker som läckte hennes toplessbilder. På bilden syns en gravid Jessica Alba som drar ner sin skjorta och visar sina bröst. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Prins Harry spelade klädpoker i Las Vegas år 2012. Men han hade inte turen på sin sida. Någon förevigade ögonblicket och läckte ut bilderna.
8 av 22
Prins Harry spelade klädpoker i Las Vegas år 2012. Men han hade inte turen på sin sida. Någon förevigade ögonblicket och läckte ut bilderna. - Foto: Photoshot. All rights reserved. / John Stillwell
Prins Harry talade senare ut om skandalen och sa att han svikit både sig själv, sin familj och andra.
9 av 22
Prins Harry talade senare ut om skandalen och sa att han svikit både sig själv, sin familj och andra. - Foto: Stella Pictures
Så här såg det ut på prinsens klädpokerfest i Las Vegas.
10 av 22
Så här såg det ut på prinsens klädpokerfest i Las Vegas. - Foto: Faksimil från TMZ.com.
Även Kanye West har befunnit sig mitt i stormens öga. År 2010 tog han bilder på sitt könsorgon och skickade till ett dussintals kvinnor.
11 av 22
Även Kanye West har befunnit sig mitt i stormens öga. År 2010 tog han bilder på sitt könsorgon och skickade till ett dussintals kvinnor. - Foto: Stella Pictures
Tjejerna sålde vidare bilderna, men Kanye verkade inte bry sig nämnvärt. I sin låt Runway så rappar han om händelsen, men det verkar inte beröra honom direkt.
12 av 22
Tjejerna sålde vidare bilderna, men Kanye verkade inte bry sig nämnvärt. I sin låt Runway så rappar han om händelsen, men det verkar inte beröra honom direkt. - Foto: Stella Pictures / CPA, PacificCoastNews.com
Sångerskan Ke$ha har varit involverad i två sexskandaler. OBS: Varning för ocensurerade bilder!
13 av 22
Sångerskan Ke$ha har varit involverad i två sexskandaler. OBS: Varning för ocensurerade bilder! - Foto: Planet Photos / Planet Photos
År 2010 läckte det ut toplessbilder på stjärnan, och något senare så läckte det ut fler bilder där Ke$ha hade sex.
14 av 22
År 2010 läckte det ut toplessbilder på stjärnan, och något senare så läckte det ut fler bilder där Ke$ha hade sex.
En nakenbild på skådespelerskan Shiri Appleby, känd från bland annat Roswell och Girls, läckte tidigare i veckan. OBS: Varning för ocensurerade bilder!
15 av 22
En nakenbild på skådespelerskan Shiri Appleby, känd från bland annat Roswell och Girls, läckte tidigare i veckan. OBS: Varning för ocensurerade bilder! - Foto: Stella Pictures
Det är ännu oklart varför bilden läckte, och vem som har tagit bilden. Appleby är i skrivande stund gravid i nionde månaden så bilden är inte direkt nytagen.
16 av 22
Det är ännu oklart varför bilden läckte, och vem som har tagit bilden. Appleby är i skrivande stund gravid i nionde månaden så bilden är inte direkt nytagen. - Foto: ABACAUSA.COM / Graylock/abacaUSA.com
Chris Brown har även han råkat ut för en sexskandal. År 2011 läckte en av hans ex-flickvänner ut en nakenbild på honom. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet.
17 av 22
Chris Brown har även han råkat ut för en sexskandal. År 2011 läckte en av hans ex-flickvänner ut en nakenbild på honom. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet. - Foto: Stellapictures
– Jag skäms inte över min kropp och ångrar ingenting, sa Brown senare i en intervju.
18 av 22
– Jag skäms inte över min kropp och ångrar ingenting, sa Brown senare i en intervju. - Foto: Stella Pictures / DAVID MCNEW
Kim Kardashians sexfilm som hon spelade in med sin pojkvän Ray-J är ett av de mest kända sexfilmerna när det kommer till kändisarnas sexfilmer.
19 av 22
Kim Kardashians sexfilm som hon spelade in med sin pojkvän Ray-J är ett av de mest kända sexfilmerna när det kommer till kändisarnas sexfilmer. - Foto: FameFlynet / DOMINIQUE JACOVIDES / BESTIMAGE
Kim Kardashian har cashat in på sin sexfilm.
20 av 22
Kim Kardashian har cashat in på sin sexfilm.
År 2012 avslöjades det att Kims egen mamma Kris Jenner såg till att sexfilmen kom ut på marknaden.
21 av 22
År 2012 avslöjades det att Kims egen mamma Kris Jenner såg till att sexfilmen kom ut på marknaden.
Jennifer Lopez och hennes ex-make Ojani Noa spelade in ett sextape under deras smekmånad 1997. Noa försökte sälja filmen, men Lopez tog ärendet till rättegång, vann och hann låsa in filmen i ett bankfack.
22 av 22
Jennifer Lopez och hennes ex-make Ojani Noa spelade in ett sextape under deras smekmånad 1997. Noa försökte sälja filmen, men Lopez tog ärendet till rättegång, vann och hann låsa in filmen i ett bankfack. - Foto: FameFlynet / FPA/FAMEFLYNET PICTURES

Kändisarnas mest pinsamma sexskandaler

Avklädda bilder på vift, porrfilmer och sexskandaler. Här är kändisarna som har drabbats – från Rihanna via Prins Harry till Kanye West.


Porrstjärnor, bongar och penistårtor

Även sångerskan Miley Cyrus, 20, har råkat ut för läckta sexbilder. 

Men det är bara en av alla skandaler som kantat Disneystjärnans karriär. Läs mer här. 

Det kanske verkade vara en så bra idé. Då. Knäppa av några heta nakenbilder på sig själv och skicka iväg till halva telefonboken – som Kanye West gjorde år 2010. 

Eller spela in en sexfilm med sin partner i sängkammaren, som sångerskan Jennifer Lopez gjorde med sin dåvarande make Ojani Noa på parets smekmånad 1997. 

Men både hämndlystna ex, tekniktabbar och hackers kan se till att de avklädda bilderna eller hemmainspelade sexfilmerna inte förblir privata särskilt länge. 

Vissa av kändisarna bryr sig inte ett dugg utan är snarare stolta över sina kroppar, som hiphopstjärnan Chris Brown som nästan verkade stolt när bilder på honom läckte ut. Andra tar det betydligt hårdare – skådespelerskan Vanessa Hudgens refererade nyligen till sin nakenskandal som "det värsta som hänt i hennes karriär". 

Tidningen Huffington Post har listat kändisarnas sexskandaler – kolla in de värsta i bildspelet ovan. Klicka på pilarna. 

OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.