Torsdag 23 Sep
Stockholm

Rihanna utbuad och hatad – var 3 timmar sen

Rihanna var tre timmar sen till sin konsert.
1 av 2
Rihanna var tre timmar sen till sin konsert. Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO
Fansen var inte nöjda med hennes beteende.
2 av 2
Fansen var inte nöjda med hennes beteende. Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO

Superdivan Rihanna gick på basket och lekte med Instagram istället för att dyka upp i tid till sin egen konsert. Fansen fick vänta i tre timmar – nu vänder de sig mot sin forna idol.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Inte ensam diva

Även Justin Bieber dyker upp sent till sina egna konserter. – Det är mitt gig, jag går ut på scen när jag känner för det, ska Justin ha sagt efter att han var två timmar sen till sin egen spelning. Läs mer här.  

Superstjärnan Rihanna, 25, befinner sig i skrivande stund på sin världsturné Diamonds World Tour. Och allt verkar inte gå särskilt smidigt för Rihanna just nu. Inte bara är förhållandet med Chris Brown, 24, helt över. Nu blir hon även utbuad av sina fans. 

Det var när Rihanna tidigare i veckan skulle uppträda i Boston som hon lät publiken vänta i hela tre timmar innan hon gick på scenen. Och när världsartisten väl intog arenan så var själva konserten "ett skämt", skriver Daily Mirror. 

Lät fansen vänta i tre timmar

Den uttråkade publiken hade inte ens ett förband att förströ tiden med, så när Rihanna visade sig på scen och inte bjöd på varken en ursäkt eller en förklaring till varför hon var tre timmar sen, så var inte de tusentals människorna i publiken sena med att göra sin åsikt hörd. De buade rejält åt sin forna idol. 

Vad sysslade hon med under de här 180 minuterna kan ju vän av ordning spekulera i? Några av hennes följare på Twitter tror att hon var på basket istället för att uppträda, eftersom Rihanna är ett uttalat basketfan och en match mellan Chicago Bulls och Miami Heat ägde rum samtidigt. 

"Kom aldrig tillbaka, jag hatar dig"

– Rihanna dyker upp 2-3 timmar sent till sin konsert, det är respektlöst och finns ingenting som kan ursäkta det. Var basket viktigare? Kom aldrig tillbaka!, skrev en arg följare och fick snabbt medhåll från andra ex-fans: 

– Rihanna, du var tre timmar sen, vevade med en Torontoflagga. Skärp dig. Jag har alltid varit ett stort fan, men nu hatar jag dig, skrev en annan användare, skriver Daily Mirror.

Rihanna själv verkade helt obrydd av kritiken och tackade sina fans på Twitter för en "extraspeciell" natt. 

Rihanna blir utbuad i Boston: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela