Rihanna var tre timmar sen till sin konsert.
1 av 2
Rihanna var tre timmar sen till sin konsert. - Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO
Fansen var inte nöjda med hennes beteende.
2 av 2
Fansen var inte nöjda med hennes beteende. - Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO

Rihanna utbuad och hatad – var 3 timmar sen

Publicerades: 8 Maj 2013, 13:27

Superdivan Rihanna gick på basket och lekte med Instagram istället för att dyka upp i tid till sin egen konsert. Fansen fick vänta i tre timmar – nu vänder de sig mot sin forna idol.


Inte ensam diva

Även Justin Bieber dyker upp sent till sina egna konserter. – Det är mitt gig, jag går ut på scen när jag känner för det, ska Justin ha sagt efter att han var två timmar sen till sin egen spelning. Läs mer här.  

Superstjärnan Rihanna, 25, befinner sig i skrivande stund på sin världsturné Diamonds World Tour. Och allt verkar inte gå särskilt smidigt för Rihanna just nu. Inte bara är förhållandet med Chris Brown, 24, helt över. Nu blir hon även utbuad av sina fans. 

Det var när Rihanna tidigare i veckan skulle uppträda i Boston som hon lät publiken vänta i hela tre timmar innan hon gick på scenen. Och när världsartisten väl intog arenan så var själva konserten "ett skämt", skriver Daily Mirror. 

Lät fansen vänta i tre timmar

Den uttråkade publiken hade inte ens ett förband att förströ tiden med, så när Rihanna visade sig på scen och inte bjöd på varken en ursäkt eller en förklaring till varför hon var tre timmar sen, så var inte de tusentals människorna i publiken sena med att göra sin åsikt hörd. De buade rejält åt sin forna idol. 

Vad sysslade hon med under de här 180 minuterna kan ju vän av ordning spekulera i? Några av hennes följare på Twitter tror att hon var på basket istället för att uppträda, eftersom Rihanna är ett uttalat basketfan och en match mellan Chicago Bulls och Miami Heat ägde rum samtidigt. 

"Kom aldrig tillbaka, jag hatar dig"

– Rihanna dyker upp 2-3 timmar sent till sin konsert, det är respektlöst och finns ingenting som kan ursäkta det. Var basket viktigare? Kom aldrig tillbaka!, skrev en arg följare och fick snabbt medhåll från andra ex-fans: 

– Rihanna, du var tre timmar sen, vevade med en Torontoflagga. Skärp dig. Jag har alltid varit ett stort fan, men nu hatar jag dig, skrev en annan användare, skriver Daily Mirror.

Rihanna själv verkade helt obrydd av kritiken och tackade sina fans på Twitter för en "extraspeciell" natt. 

Rihanna blir utbuad i Boston: 


/
Relaterat
Rihannas nya kärlek – en lesbisk tjej
Rihanna verkar ha hittat kärleken i en kvinna från Miami.
Här är världens lataste kändisar
En nanny till sin iPod, en assistent vars enda uppgift är att kånka runt på infravärme och en annan som får betalt för att smörja in supermodeller med bodylotion – här är de sjukaste tjänsterna som kändisarna betalar för.
Här är världens 10 sexigaste kvinnor
Tidningen FHM har utsett världens 100 sexigaste kvinnor – håller du med? Se bilderna här.
Beyonces divakrav –
kräver rött toapapper
Snacka om "Bootylicious" – heter man Beyoncé och har en av världens mest berömda bakdelar så kanske det finns anledning att ge den kunglig behandling.
Rihannas miss - publicerade bröstbild
Bilden på ett naket bröst låg bara uppe i några minuter på Instagram innan den raderades.
Beyoncés fans drog stjärnan i håret
Beyoncés världsturné fick en tråkig start. Nu skriver flera medier att stjärnans fans gick till attack mot sångerskan under konserten.
Beyonces divakrav –
kräver rött toapapper
Snacka om "Bootylicious" – heter man Beyoncé och har en av världens mest berömda bakdelar så kanske det finns anledning att ge den kunglig behandling.
Jay-Z köper en egen ö till Beyoncé
Charter och Bamseklubben duger inte direkt när Jay-Z och Beyoncé ska åka på semester. Nu slår Jigga till på en egen ö till sin familj.
Senaste nytt

Franska Gojira spelade på Sweden Rock

Så mycket tjänar kulturens toppchefer

1 timme sedan
Regeringen har fattat beslut om nya löner för cheferna vid Sveriges kulturmyndigheter, rapporterar Magasin K.

Molly Sandén har blivit mamma – visar upp nytillskottet på Instagram

1 timme sedan
Under torsdagskvällen publicerade artisten Molly Sandén bilder på Instagram som nu får kommentarsfältet att fyllas av gratulationer. Hon har nämligen blivit mamma för första gången.

Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl hånas - på grund av detalj i fina kärleksbilden

3 timmar sedan
Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund...

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

3 timmar sedan
Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles bjöd in Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver den omdiskuterade sajten Dumpen.se.

Lita Ford: Rock'n'roll räddade livet på mig

idag 16:32
Efter snart 50 år och många vedermödor sätter Lita Ford fortfarande sin tilltro till rockmusiken. Bra musik och bra musiker dör aldrig, säger den Sweden Rock-aktuella stjärnan till TT.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.