Kanye West är inte bara rapstjärna. Nu kan han lägga till "levande frågetecken" på sitt cv.
1 av 5
Kanye West är inte bara rapstjärna. Nu kan han lägga till "levande frågetecken" på sitt cv. - Foto: Screenshot från Stormshadows video
Kim verkar lite chockad av pojkvännens beteende, men håller god min.
2 av 5
Kim verkar lite chockad av pojkvännens beteende, men håller god min. - Foto: Screenshot från Stormshadows video
Kim beräknas föda i juli. Här får hon själv kämpa med dörren.
3 av 5
Kim beräknas föda i juli. Här får hon själv kämpa med dörren. - Foto: Screenshot från Stormshadows video
Kanye traskar efter.
4 av 5
Kanye traskar efter. - Foto: Screenshot från Stormshadows video
Det var inte direkt kärleksfulla miner mellan paret. Kanske hade de bråkat innan?
5 av 5
Det var inte direkt kärleksfulla miner mellan paret. Kanske hade de bråkat innan? - Foto: FameFlynet / FameFlynet

Kanye vägrar hålla upp dörren för gravida Kim

Kanye West är kanske inte den perfekta gentlemannen. Under en romantisk resa med sin höggravida flickvän Kim Kardashian vägrade han helt sonika att hålla upp dörren.


Kanye har bara varit med Kim i 432 timmar

Tidningen omg! har räknat ut att Kim och Kanye bara har umgåtts totalt 18 dagar, eller 432 timmar. Och då har de träffats enbart för att Kim har rest dit West har befunnit sig för tillfället. Läs mer här.  

Trubbel i paradiset? Rapstjärnan Kanye West, 35, verkar inte direkt på topp just nu. Tidigare i veckan fick han ett vansinnesutbrott mot en paparazzifotograf efter att han gått in i en stolpe – med texten "Fel väg". Hans flickvän Kim Kardashian, 32, rusade genast till undsättning och såg till att hennes älskling hade klarat sig. 

Men Kanye vägrade att lugna ner sig och skrek bland annat "mammaknullare" till fotograferna. 

Nu oroar sig Kims familj över Kanyes allt mer egotrippade beteende. 

– Kim förväntar sig att bli behandlad som en prinsessa. Det har hon alltid blivit förut. Men av Kanye så blir hon inte det. Men hon kan inte se det, för hon är så kär. Hon vägrar att fatta hur egocentrisk han är, även fast alla säger till henne hur det ligger till, säger en källa till Radaronline.com. 

Vägrar hålla upp dörren för Kim

Det blev inte bättre av att både Kims systrar och Kims mamma Kris Jenner såg den video som nu sprids över nätet. En paparazzifotograf fångade händelsen på film i Paris den 30 april där paret befann sig på en romantisk resa. På filmklippet ser vi Kanye kliva ur en svart matt Porsche Panamera Turbo. 

I baksätet väntar hans höggravida flickvän, men hon får ta sig ur bilen för egen maskin. En märkbart irriterad Kanye gör en tarvlig ansats till att hjälpa Kim. Paret går sedan mot ingången av klädbutiken där de ska shoppa, och då ställer sig Kanye bara helt blasé som ett frågetecken vid dörren och vägrar hålla upp den för Kim. 

Kim tar saken i egna händer och öppnar upp dörren för paret, som slinker in i butiken. 

"Det har alltid handlat om Kanye – aldrig om Kim"

– Kims systrar och hennes mamma såg videon från Paris. Dom var helt chockade. Kris sa till en kompis att hon inte kan fatta varför Kanye inte tycker att det är rätt att hålla upp dörren för en kvinna som är gravid i sjätte månaden. Men Kris vet också att det alltid har handlar om Kanye – aldrig om Kim, säger en källa till Radaronline.com. 

Rätt eller fel – borde Kanye hålla upp dörren för Kim? Kommentera nedan.

Se videon här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.