Söndag 19 Sep
Stockholm

Depps Barbiedockor och Ronaldos bingo – här är stjärnornas hobbys

Johnny Depp samlar på Barbiedockor. Kolla in kändisarnas hobbys i bildspelet här – klicka på pilarna.
1 av 9
Johnny Depp samlar på Barbiedockor. Kolla in kändisarnas hobbys i bildspelet här – klicka på pilarna. Foto: Chris Pizello/AP/Scanpix, AP Photo/Chris Pizzello. Bilden är ett montage.
Twilightskådisen Kristen Stewart har en oanad talang. I en intervju i amerikansk teve visade hon sina skills när det kommer till jonglering. – Robert (Pattinson) övertygade mig om att det var en bra idé, så jag lärde mig helt enkelt att göra det, säger Kristen.
2 av 9
Twilightskådisen Kristen Stewart har en oanad talang. I en intervju i amerikansk teve visade hon sina skills när det kommer till jonglering. – Robert (Pattinson) övertygade mig om att det var en bra idé, så jag lärde mig helt enkelt att göra det, säger Kristen. Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Boxaren Mike Tyson har en lite oväntad sida. Han bryr sig nämligen en hel del om duvor. – Duvor är bäst. Av alla djur som jag har haft – tigrar, lejon och björnar – så kommer ingen av dom i närheten av av duvorna, säger Tyson.
3 av 9
Boxaren Mike Tyson har en lite oväntad sida. Han bryr sig nämligen en hel del om duvor. – Duvor är bäst. Av alla djur som jag har haft – tigrar, lejon och björnar – så kommer ingen av dom i närheten av av duvorna, säger Tyson. Foto: © Animal Planet / Mat Szwajkos
Fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo är inte som en vanlig fotbollsspelare som nöjer sig med lite FIFA med polarna. Ronaldo är nämligen enligt The Sun väldigt intresserad av Bingo, och det hjälpte honom även att bli bättre på engelska.
4 av 9
Fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo är inte som en vanlig fotbollsspelare som nöjer sig med lite FIFA med polarna. Ronaldo är nämligen enligt The Sun väldigt intresserad av Bingo, och det hjälpte honom även att bli bättre på engelska. Foto: PLANET PHOTOS
Pirates of the Caribbean-stjärnan Johnny Depp är en storsamlare av Barbiedockor. Han har specialutgåvor av dockor föreställande Beyoncé och Destinys Child, och även en Lindsay Lohan-docka – komplett med elektronisk fotboja.
5 av 9
Pirates of the Caribbean-stjärnan Johnny Depp är en storsamlare av Barbiedockor. Han har specialutgåvor av dockor föreställande Beyoncé och Destinys Child, och även en Lindsay Lohan-docka – komplett med elektronisk fotboja. Foto: Chris Pizzello
Justin Bieber är inte bara ett popgeni. Han kan även lösa Rubiks kub riktigt snabbt. På en minut och 23 sekunder så har Bieber löst kuben. Dock så är världsrekordet enligt Guiness rekordbok 5,55 sekunder.
6 av 9
Justin Bieber är inte bara ett popgeni. Han kan även lösa Rubiks kub riktigt snabbt. På en minut och 23 sekunder så har Bieber löst kuben. Dock så är världsrekordet enligt Guiness rekordbok 5,55 sekunder. Foto: PLANET PHOTOS
Supermodellen Claudia Schiffer samlar på spindlar. Hon monterar dem i glasboxar och har som prydnad hemma. – Som barn var jag fascinerad av spindlar och hur spindelnäten glittrade av morgondagg, eller precis efter regnet, sa Schiffer i en intervju.
7 av 9
Supermodellen Claudia Schiffer samlar på spindlar. Hon monterar dem i glasboxar och har som prydnad hemma. – Som barn var jag fascinerad av spindlar och hur spindelnäten glittrade av morgondagg, eller precis efter regnet, sa Schiffer i en intervju. Foto: CHRISTOPHE ENA
Skådespelaren Tom Hanks samlar på gamla skrivmaskiner. – Jag har nästan 200 gamla skrivmaskiner, de flesta funkar, sa stjärnan i en intervju.
8 av 9
Skådespelaren Tom Hanks samlar på gamla skrivmaskiner. – Jag har nästan 200 gamla skrivmaskiner, de flesta funkar, sa stjärnan i en intervju. Foto: Jordan Strauss
Paris Hilton har en ganska otippad hobby, och den inkluderar inte märkeskläder, limousiner och Louboutin-klackar. Nej, Paris älskar att jaga grodor. Ja, du läste rätt. – Jag brukar jaga grodor på min ranch, eller på min ö som jag äger. Jag fångar dom, lägger dom i en hink och sen släpper jag ut dom, säger Paris.
9 av 9
Paris Hilton har en ganska otippad hobby, och den inkluderar inte märkeskläder, limousiner och Louboutin-klackar. Nej, Paris älskar att jaga grodor. Ja, du läste rätt. – Jag brukar jaga grodor på min ranch, eller på min ö som jag äger. Jag fångar dom, lägger dom i en hink och sen släpper jag ut dom, säger Paris. Foto: Todd Williamson

Miljonärskan jagar grodor, fotbollsstjärnan älskar bingo och boxaren som inte kan få nog av duvor – här är kändisarnas hobbys.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Barbiemannen har köpt dockor för 700 000

Den 41-årige amerikanen har fått dille på Barbiedockor. Nu öppnar han upp sitt rosa hem och visar sin samling för omvärlden. Läs mer och se alla bilderna här.  

Att Hollywoodstjärnorna ens har någon fritid när dagen lider mot sitt slut är nästan otroligt när man tänker på hur mycket de jobbar. Men nu har tidningen The Sun kartlagt kändisarnas hobbys och oanade talanger. 

Visste du till exempel att skådespelaren Johnny Depp samlar på Barbiedockor och att supermodellen Claudia Schiffer är snudd på besatt av spindlar? 

Kolla in hur kändisarna slår ihjäl sin tid i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Se Kristen Stewart jonglera i amerikansk teve: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela