Kim Kardashian, Megan Fox, Lil Wayne och Adriana Lima är några av kändisarna som har berättat om hur och när de blev av med oskulden.
1 av 13
Kim Kardashian, Megan Fox, Lil Wayne och Adriana Lima är några av kändisarna som har berättat om hur och när de blev av med oskulden.
Supermodellen Adriana Lima gjorde precis som Jessica Simpson – väntade fram till bröllopsnatten. Hon gifte sig som 27-åring med Marko Jaric.
2 av 13
Supermodellen Adriana Lima gjorde precis som Jessica Simpson – väntade fram till bröllopsnatten. Hon gifte sig som 27-åring med Marko Jaric. - Foto: BalawaPics
Skådespelaren Johnny Depp var 13 år när han blev av med oskulden.
3 av 13
Skådespelaren Johnny Depp var 13 år när han blev av med oskulden. - Foto: MATT SAYLES
Jessica Simpson väntade fram till att hon var 22 år, då hon för första gången hade sex med sin make Nick Lachey.
4 av 13
Jessica Simpson väntade fram till att hon var 22 år, då hon för första gången hade sex med sin make Nick Lachey. - Foto: JASON DECROW
Coldplay-sångaren Chris Martin väntade fram till att han var 22 år. För tidningen Rolling Stone berättade han om varför han valde att vänta. – Det var av religiösa anlendingar och sånt skit. Det hade att göra med självförtroende också. Jag hade det ganska svårt med tjejer, sa sångaren.
5 av 13
Coldplay-sångaren Chris Martin väntade fram till att han var 22 år. För tidningen Rolling Stone berättade han om varför han valde att vänta. – Det var av religiösa anlendingar och sånt skit. Det hade att göra med självförtroende också. Jag hade det ganska svårt med tjejer, sa sångaren. - Foto: FABIAN BIMMER
Skådespelaren Shia LaBeouf väntade tills han blev 18. För tidningen Playboy berättar han att han inte avslöjade för tjejen att han var oskuld.
6 av 13
Skådespelaren Shia LaBeouf väntade tills han blev 18. För tidningen Playboy berättar han att han inte avslöjade för tjejen att han var oskuld. - Foto: Stella Pictures / Briquet Nicolas
När Kim Kardashian var gäst hos Oprah Winfrey berättade Kim att hon var 14 år gammal när hon förlorade oskulden.
7 av 13
När Kim Kardashian var gäst hos Oprah Winfrey berättade Kim att hon var 14 år gammal när hon förlorade oskulden. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
För tidningen Cosmopolitan berättade skådespelerskan Megan Fox att hon förlorade oskulden när hon var 17. – Jag var kär. Det var fint, sa hon om sexdebuten.
8 av 13
För tidningen Cosmopolitan berättade skådespelerskan Megan Fox att hon förlorade oskulden när hon var 17. – Jag var kär. Det var fint, sa hon om sexdebuten. - Foto: Stella Pictures / Planet Photos
Skådespelaren Josh Brolin var bara 11 år när han förlorade oskulden.
9 av 13
Skådespelaren Josh Brolin var bara 11 år när han förlorade oskulden. - Foto: face to face / Semmer/face to face
Harry Potter-skådisen Daniel Radcliffe berättade för tidningen Details att han var 16 år när han blev av med oskulden. Dessutom var det med en "mycket äldre kvinna".
10 av 13
Harry Potter-skådisen Daniel Radcliffe berättade för tidningen Details att han var 16 år när han blev av med oskulden. Dessutom var det med en "mycket äldre kvinna". - Foto: Peter Kramer
Skådespelaren Matthew McConaughey berättade för tidningen Playboy att hans sexdebut inträffade när han var 15 år. Men något mer om det hela ville han inte berätta. – Jag berättar inte om sånt som sker i sovrummet, sa han då.
11 av 13
Skådespelaren Matthew McConaughey berättade för tidningen Playboy att hans sexdebut inträffade när han var 15 år. Men något mer om det hela ville han inte berätta. – Jag berättar inte om sånt som sker i sovrummet, sa han då. - Foto: Markus Schreiber
Tommy Lee var 13 år när han blev av med oskulden. Han låg med sin systers väninna – och Tommy och tjejen blev påkomna av hans syster.
12 av 13
Tommy Lee var 13 år när han blev av med oskulden. Han låg med sin systers väninna – och Tommy och tjejen blev påkomna av hans syster. - Foto: Stella Pictures / James Aylott
Hiphopstjärnan Lil Wayne var bara 11 år gammal när han blev av med oskulden. För tidningen Playboy berättade han om första gången. – Jag var 11 år och hon var 13 år. Vi spelade ett spel som heter "Vinn, förlora eller rita" och på brädet skrev hon "Fuck me", berättar Lil Wayne.
13 av 13
Hiphopstjärnan Lil Wayne var bara 11 år gammal när han blev av med oskulden. För tidningen Playboy berättade han om första gången. – Jag var 11 år och hon var 13 år. Vi spelade ett spel som heter "Vinn, förlora eller rita" och på brädet skrev hon "Fuck me", berättar Lil Wayne. - Foto: Jordan Strauss

Så blev kändisarna av med oskulden

Vem är hiphopstjärnan som blev av med oskulden som 11-åring? Och visste du att Harry Potter-skådisen Daniel Radcliffe var 16 år när han gjorde sin sexdebut – med en betydligt äldre kvinna?


Sexgudinnor och döda sillar – så är de i sängen

En är sexgudinna, en annan lika rolig som en "död sill" och några är sensationella mellan lakanen – kolla in hur kändisarna är i sängen. 

Idag är de Hollyoods hetaste hunkar, hiphopstjärnor, notoriska hjärtekrossare, åtråvärda supermodeller och sexiga skådespelerskor. Men de har inte osat av sex och självförtroende – även Hollywoodstjärnorna har en gång i tiden varit osäkra oskulder. 

Tidningen Hollyscoop.com har kartlagt hur sexdebuten var för några av våra favoritstjärnor. Från artisten Lil Wayne som var blotta 11 år gammal när han blev av med oskulden till supermodellen Adriana Lima som väntade tills hon var 27 år

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.