Chris Brown ska ha sparkat ner en 24-årig kvinna på en nattklubb.
1 av 5
Chris Brown ska ha sparkat ner en 24-årig kvinna på en nattklubb. - Foto: Stella Pictures, Faksimil Tmz.com. Bilden är ett montage.
Deanna Gines kan tvingas till operation.
2 av 5
Deanna Gines kan tvingas till operation. - Foto: Faksimil Tmz.com.
Så här såg Rihannas brutala skador ut år 2009 efter att hon hade blivit utsatt för en brutal misshandel av Chris Brown.
3 av 5
Så här såg Rihannas brutala skador ut år 2009 efter att hon hade blivit utsatt för en brutal misshandel av Chris Brown.
Chris Brown dömdes år 2009.
4 av 5
Chris Brown dömdes år 2009.
Själv förnekar han anklagelserna.
5 av 5
Själv förnekar han anklagelserna. - Foto: Stella Pictures.

Chris Brown anklagad för ny kvinnomisshandel

UPPDATERAD. Chris Brown ska ha sparkat ner en 24-årig kvinna på en nattklubb i helgen. Fallet blev så brutalt att hon nu går på kryckor och kan tvingas till operation. Kvinnan har anmält misshandeln till polisen – men Brown själv hävdar att han är oskyldig – och han får medhåll av ett vittne som säger att "Chris var en gentleman."


Brown: Det tog mig 52 veckor att inse att kvinnomisshandel är fel

Efter att Chris Brown utsatte Rihanna för en brutal misshandel började han i samtalsterapi. Efter 52 veckor insåg stjärnan att kvinnomisshandel är fel. 

Superstjärnan Chris Brown, 25, är känd för sitt hetsiga temperament och korta stubin. Efter den brutala misshandeln av dåvarande flickvännen Rihanna år 2009 har han knappast lugnat ner sig.

Hot, slagsmål och vansinnesutbrott 

Tvärtom. Brown har hamnat i slagsmål med både Drake och Frank Ocean, attackerat en kvinnlig komiker på Twitter, hamnat i ett hetsigt gräl med en parkeringsvakt och dessutom har han sparkat sin livvakt Big Pat – som har arbetat med stjärnan i flera år – efter att han försökte lugna ner stjärnans hetsiga temperament. År 2011 totalförstörde han även en tevestudio efter ett vansinnesutbrott. 

Kan tvingas till operation 

Och i helgen small det igen. Den 24-åriga kvinnan Deanna Gines festade med Brown i VIP-sektionen på nattklubben Heat Ultra Lounge i Anaheim. Brown hade precis uppträtt, och när baren skulle stänga så sparkade Chris ner Deanne i marken. Enligt Deanne var Browns spark medveten, och hon föll hårt i marken. 

Deanne, som nu går på kryckor och kan komma att behöva opereras, har anmält händelsen och polisen utreder det hela, skriver Tmz.com.  

"Jag har inte gjort någonting"

Chris Brown själv avfärdar alla anklagelser och på Twitter skrev han under måndagskvällen att han "inte har gjort någonting". Brown är dömd till fem års villkorlig dom för misshandeln av Rihanna. Hans dom är avtjänad år 2014.

Klubbägaren: Hon ljuger

Under tisdagen framkom nya uppgifter där klubbägaren till nattklubben säger att Deanna Gines anklagelser mot Brown är totalt falska. 

– Baserat på informationen som vi har samlat ihop från övervakningsfilmer, våra säkerhetsvakter och andra festdeltagare på klubben så drar vi slutsatsen att hela incidenten med Brown är helt falsk, säger nattklubbschefen till Tmz.com.  

Klubbägaren säger att Deanna Gines upprepade gånger försökte komma upp på scenen under Browns uppträdande på klubben, och senare försökte hon rusa fram till Chris i den repade VIP-sektionen. Nattklubbsägaren säger att Gines blev utkastad efter att hon uppträtt så illa, och samtidigt som hon fördes ut av vakterna ska Gines ha tagit av sig sina klackskor och kastat dom på säkerhetsvakterna. 

Nattklubbsägaren berättar vidare att polis kallades till platsen för att arrestera Gines, men att hon senare fick åka hem med sina vänner. 

Alla eventuella skador som Gines ska ha ådragit sig ska ha åsamkats av säkerhetsvakterna på nattklubben. 

– Personalen på Heat och säkerhetsvakterna gjorde vad de var tvungna att göra. Chris var en total gentleman, säger han vidare. 

Chris Brown talar ut om misshandeln av Rihanna: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.