Vackra Rihanna på Chanelvisningen i Paris under tisdagen.
1 av 5
Vackra Rihanna på Chanelvisningen i Paris under tisdagen. - Foto: Francois Mori/AP/, Faksimil Mediatakeout.com. Bilden är ett montage.
Oops.
2 av 5
Oops. - Foto: Francois Mori/AP/, Faksimil Mediatakeout.com. Bilden är ett montage.
Rihanna poserade glatt för fotograferna.
3 av 5
Rihanna poserade glatt för fotograferna. - Foto: Francois Mori
Helt kittad i Chanel.
4 av 5
Helt kittad i Chanel. - Foto: FameFlynet France / BESTIMAGE
Rihanna – inget större fan av underkläder.
5 av 5
Rihanna – inget större fan av underkläder. - Foto: Francois Mori

Rihannas miss på modeveckan – visade vaginan

Rihannas klänning levde sitt eget liv på Chanelvisningen – och avslöjade att Rihanna gick på modefesten helt utan underkläder.


Se kändisarnas trostabbar och behåmissar

Behålösa och troslösa – ibland går det inte riktigt som kändisarna vill när de står på scenen, festar loss, chillar på stranden eller går på röda mattan. Se stjärnornas klädmissar här.  

I början av juni skrev Nyheter24 om hur förtjust superstjärnan Rihanna, 25, är i hårborttagningsmetoden brazilian vax. Ja, hon till och med njuter av den smärtsamma behandlingen. Superstjärnan chockade de anställda på skönhetssalongen Fuzz Wax Bar i Toronto när hon skulle vaxas. Rihanna erbjöds bedövningssalva – men tackade nej med en minst sagt häpnadsväckande förklaring. 

– Inte en chans! Jag älskar smärtan! Den känns så skön för mig, sa Rihanna till de anställda.

Och mycket riktigt – Rihanna njöt för fulla muggar när behandlaren vaxade stjärnans nedre regioner. 

– Hon sjöng och nynnade lite olika melodier under behandlingen. Ingen av oss kunde sluta skratta, säger en anställd på salongen till Daily Star, via Zap2it .

Missen under modeveckan

Och under tisdagen råkade hon dessutom ge omvärlden en titt på resultatet. Rihanna gjorde nämligen en storstilad entré på Chanels höstvisning som ägde rum i Paris. Klädd i en vit lång klänning, väl tilltagna pärlhalsband och beige Chanelskor så poserade Rihanna vant för fotograferna. 

Det var bara en liten miss – Rihanna hade nämligen skippat underkläderna helt. Både behå och trosor lyste med sin frånvaro – och sajten Mediatakeout.com har kommit över bilderna som visar lite mer än vad som nog var tänkt från början...

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!