Inte lika glad i efterhand.
Inte lika glad i efterhand. - Foto: Instagram / Twitter

Poserade med polis - nu ångrar porrstjärnan sig

Visst minns ni Andy San Dimas, porrstjärnan som drog på sig en enhörningsmask och poserade med en polis? Nu ångrar hon det.


Slängdes ut från arena

 San Dimas följde inte reglerna vid baseballmatchen.

Så hon slängdes ut och greps.

Vilket ledde till den berömda bilden.

PITTSBURGH. Porrstjärnan Andy San Dimas hamnade rejält i blickfånget när hennes vän, och tillika producent, Steviee Hughes publicerade en bild på San Dimas iklädd en enhörningsmask bredvid en polis. Till saken hör att San Dimas precis blivit gripen av polisen.

"Korkad och pinsam"

Redan från början så gick Hughes ut med en ursäkt över att hon publicerade bilden och nu berättar även San Dimas om sina våndor.

– Jag känner mig korkad och pinsam. Vanligen beter jag mig bara löjligt när jag får betalt, säger hon till Huffington Post.

Nu planerar hon att auktionera ut både masken och tröjan hon hade på sig vid tillfället för att sedan skänka bort pengarna.

Inte sexig

Förutom att vara besviken på sig själv så är hon också besviken på medierna som kallat dansen som fick henne utslängd från en sportarena från början för "sexig".

– Om det där vore min sexiga dans så skulle jag knappast tjäna några pengar, säger hon till Huffington Post.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.