Onsdag 19 Jan
Stockholm

Kilovis kokain, pistoler mot huvudet och Brads bongar – knarklangarna avslöjar allt

Brad Pitt, Lindsay Lohan, Amanda Bynes och Angelina Jolie är några av stjärnorna vars langare går ut och berättar om deras vanor.
1 av 9
Brad Pitt, Lindsay Lohan, Amanda Bynes och Angelina Jolie är några av stjärnorna vars langare går ut och berättar om deras vanor. Foto:
Innan Lindsay Lohan åkte på rehab så beställde hon en hel del kokain och tabletter. – Hennes favoritdrog var MDMA – alltså ren Ecstasy, säger en man som kallar sig David Joseph till tidningen Star. Joseph har tidigare langat till Lindsay, och han säger att hon kunde bränna så mycket som 150 000 kronor på droger.
2 av 9
Innan Lindsay Lohan åkte på rehab så beställde hon en hel del kokain och tabletter. – Hennes favoritdrog var MDMA – alltså ren Ecstasy, säger en man som kallar sig David Joseph till tidningen Star. Joseph har tidigare langat till Lindsay, och han säger att hon kunde bränna så mycket som 150 000 kronor på droger. Foto: Ap
Att Brad Pitt tidigare var en storbrukare av marijuana är ingen nyhet. En langare som tidigare sålt gräs till Brad berättade för National Enquirer om hur det var att komma hem till Brad med leveransen. – Han hade massa olika sorters röka och olika bongar hemma. Vid ett tillfälle köpte han bongar för 15 000 kronor för att ge som presenter till ett filmcrew som han precis avslutat en film med.
3 av 9
Att Brad Pitt tidigare var en storbrukare av marijuana är ingen nyhet. En langare som tidigare sålt gräs till Brad berättade för National Enquirer om hur det var att komma hem till Brad med leveransen. – Han hade massa olika sorters röka och olika bongar hemma. Vid ett tillfälle köpte han bongar för 15 000 kronor för att ge som presenter till ett filmcrew som han precis avslutat en film med. Foto: Shizuo Kambayashi
Inte heller Angelina Jolie har varit främmande för droger. Hennes tidigare langare Franklin Meyer sålde droger till Jolie två-tre gånger i veckan, och han har berättat för tidningen Life & Style om sin kund. – Hon brukade snorta heroin och kokain framför mig, sa Franklin.
4 av 9
Inte heller Angelina Jolie har varit främmande för droger. Hennes tidigare langare Franklin Meyer sålde droger till Jolie två-tre gånger i veckan, och han har berättat för tidningen Life & Style om sin kund. – Hon brukade snorta heroin och kokain framför mig, sa Franklin. Foto: Joel Ryan
En man som går under namnet "JR Smith" hävdar att han var Charlie Sheens knarklangare har berättat för journalisten Ian Halperin att han brukade leverera kilovis av kokain till Sheens hem. JR Smith genomgick även ett lögndetektortest, skriver Radaronline.com.
5 av 9
En man som går under namnet "JR Smith" hävdar att han var Charlie Sheens knarklangare har berättat för journalisten Ian Halperin att han brukade leverera kilovis av kokain till Sheens hem. JR Smith genomgick även ett lögndetektortest, skriver Radaronline.com. Foto: Todd Williamson
En annan av Sheens langare har berättat för National Enquire att Sheen under 90-talets slut fick ett psykiskt sammanbrott och hotade att skjuta sig själv i huvudet efter en hård festnatt. – Vi hade festat hela natten med mycket kokain och sprit hemma hos Charlie i Malibu, sa langaren till National Enquirer.
6 av 9
En annan av Sheens langare har berättat för National Enquire att Sheen under 90-talets slut fick ett psykiskt sammanbrott och hotade att skjuta sig själv i huvudet efter en hård festnatt. – Vi hade festat hela natten med mycket kokain och sprit hemma hos Charlie i Malibu, sa langaren till National Enquirer. Foto: JEFF CHRISTENSEN
En annan knarklangare har berättat att Nicole Richie brukade bli "helt galen på heroin". – En gång slog hon en flaska i en killes ansikte och han var tvungen att skickas till sjukhus, säger källan vidare till National Enquirer.
7 av 9
En annan knarklangare har berättat att Nicole Richie brukade bli "helt galen på heroin". – En gång slog hon en flaska i en killes ansikte och han var tvungen att skickas till sjukhus, säger källan vidare till National Enquirer. Foto: Brad Barket
Skandalskådisen Amanda Bynes har haft en problemtyngd tid. Hennes marijuanalangare dumpade henne som kund efter att hon hade snott hans droger, skriver Radaronline.com.
8 av 9
Skandalskådisen Amanda Bynes har haft en problemtyngd tid. Hennes marijuanalangare dumpade henne som kund efter att hon hade snott hans droger, skriver Radaronline.com. Foto: Bethan McKernan
När Kirstie Alley var hög på kokain så bodde hon i ett "galet hippietält. Hon jobbade inte, hennes liv bestod enbart av att snorta kokain och sitta i det där mörka konstiga tältet", säger källan vidare till National Enquirer.
9 av 9
När Kirstie Alley var hög på kokain så bodde hon i ett "galet hippietält. Hon jobbade inte, hennes liv bestod enbart av att snorta kokain och sitta i det där mörka konstiga tältet", säger källan vidare till National Enquirer. Foto: Evan Agostini

Nu avslöjar Hollywoodstjärnornas knarklangare allt om deras världskända klienter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Lika lätt att beställa en tjej som en pizza"

När filmfestivalen intar Cannes på franska rivieran ökar efterfrågan på droger och prostitution markant i den lilla staden. Läs mer här. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om stjärnornas knarklangare, engelsmannen Leon "Starino" Anderson som ska ha langat knark till både Justin Bieber och Rihanna

Bland sina närmsta vänner räknar han Chris Brown, Will.i.am, Nicole Scherzinger och just Justin Bieber.

Men hur ser det ut på anda sidan Atlanten? Det vet tidningen Radaronline.com som har kartlagt de största Hollywoodstjärnorna och deras drogvanor. 

Genom intervjuer med knarklangare och anonyma källor har de inte bara lyckats utröna vilka droger Hollywoodstjärnorna är extra förtjusta i. 

Dessutom får vi även reda på vem kändiskvinnan är som under ett heroinrus slog ett glas i ansiktet på en man, vilken skådespelerska som bodde i ett tält och bara knarkade och vem skådespelaren är som brukade beställa flera kilo kokain – direkt till dörren. 

Läs mer i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela