Ben Affleck, Pamela Anderson, Zayn Malik från One Direction och vår svenska kung är bara några av stjärnorna som gått på strippklubb.
1 av 17
Ben Affleck, Pamela Anderson, Zayn Malik från One Direction och vår svenska kung är bara några av stjärnorna som gått på strippklubb. - Foto: TT Bildbyrå/Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Nu berättar stripporna om stjärnornas vilda festnätter.
2 av 17
Nu berättar stripporna om stjärnornas vilda festnätter. - Foto: TT Bildbyrå/Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Baywatch-baben Pamela Anderson var stammis på strippklubben Scores i New York. För Page Six berättade dansöserna på strippklubben om Pamelas modus operandi på klubben. År 2006 bjöd Pamela med sig flera av stripporna till sitt hotellrum för en efterfest som hette duga. När lusten föll på så brukade Pamela dessutom själv bjuda på en strippshow och visa sina bröst på Scores.
3 av 17
Baywatch-baben Pamela Anderson var stammis på strippklubben Scores i New York. För Page Six berättade dansöserna på strippklubben om Pamelas modus operandi på klubben. År 2006 bjöd Pamela med sig flera av stripporna till sitt hotellrum för en efterfest som hette duga. När lusten föll på så brukade Pamela dessutom själv bjuda på en strippshow och visa sina bröst på Scores. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Två år innan Heath Ledgers tragiska död år 2008 så avslöjade tidningen New York Post att skådespelaren levde loppan på strippklubben Scores i New York. Enligt stripporna som tidningen intervjuade år 2006 så bar Heath "en fånig hatt" samt hade solglasögonen på sig inomhus.
4 av 17
Två år innan Heath Ledgers tragiska död år 2008 så avslöjade tidningen New York Post att skådespelaren levde loppan på strippklubben Scores i New York. Enligt stripporna som tidningen intervjuade år 2006 så bar Heath "en fånig hatt" samt hade solglasögonen på sig inomhus. - Foto: STEPHEN CHERNIN
Att Tiger Woods var notoriskt otrogen är ingen statshemlighet. En av hans många älskarinnor var strippan Jamie Jungers. Jamie avslöjade i intervjuer att Tiger var "vild och galen" i sängen och att de även hade sex samma natt som hans far dog. Bilden: Jamie Jungers.
5 av 17
Att Tiger Woods var notoriskt otrogen är ingen statshemlighet. En av hans många älskarinnor var strippan Jamie Jungers. Jamie avslöjade i intervjuer att Tiger var "vild och galen" i sängen och att de även hade sex samma natt som hans far dog. Bilden: Jamie Jungers. - Foto: Loud & Clear Media, Inc. / Sam Hernandez
Jennifer Lopez och Ben Affleck var förlovade och planerade att gifta sig år 2003. Men sedan gick det åt pipan. Strippan Tammy Morris berättade för National Enquirer att hon hade haft sex med Affleck. För tidningen berättade hon att Affleck hade kommit in på nattklubben Brandis Exotic Nightclub i Vancouver. Där hade han kysst henne i ett privat bås tillsammans med fyra andra dansöser. Senare hade Afflecks kompis Christian Slater, som också var med, bjudit med tjejerna till en efterfest hemma hos Ben. Där fick han ännu mer uppmärksamhet så att säga. 
– Det är en natt som jag aldrig kommer att glömma, och det tror jag inte heller att han kommer göra, sa Morris då. När skandalen såg dagens ljus så var kärlekssagan mellan J. Lo och Affleck över. Hon fick helt enkelt nog och dumpade honom.
6 av 17
Jennifer Lopez och Ben Affleck var förlovade och planerade att gifta sig år 2003. Men sedan gick det åt pipan. Strippan Tammy Morris berättade för National Enquirer att hon hade haft sex med Affleck. För tidningen berättade hon att Affleck hade kommit in på nattklubben Brandis Exotic Nightclub i Vancouver. Där hade han kysst henne i ett privat bås tillsammans med fyra andra dansöser. Senare hade Afflecks kompis Christian Slater, som också var med, bjudit med tjejerna till en efterfest hemma hos Ben. Där fick han ännu mer uppmärksamhet så att säga. – Det är en natt som jag aldrig kommer att glömma, och det tror jag inte heller att han kommer göra, sa Morris då. När skandalen såg dagens ljus så var kärlekssagan mellan J. Lo och Affleck över. Hon fick helt enkelt nog och dumpade honom. - Foto: Stella Pictures / VanStory Debbie
När Prins Harry spelade nakenpoker i Las Vegas blev det en världsnyhet. Och värre skulle det bli. Strippan Carrie Reichert berättade för tidningen People att hon festade med prins Harry i hans svit. Carrie och Harry ska ha hånglat i ungefär 20 minuter i hans sovrum. Harry ska även ha tryckt sin nakna kropp mot fönstret till hans svit och sagt "Kolla på mig, Vegas! Det här är de kungliga juvelerna". 
– Han var en gentleman, men han var riktigt berusad, sa Carrie vidare.
7 av 17
När Prins Harry spelade nakenpoker i Las Vegas blev det en världsnyhet. Och värre skulle det bli. Strippan Carrie Reichert berättade för tidningen People att hon festade med prins Harry i hans svit. Carrie och Harry ska ha hånglat i ungefär 20 minuter i hans sovrum. Harry ska även ha tryckt sin nakna kropp mot fönstret till hans svit och sagt "Kolla på mig, Vegas! Det här är de kungliga juvelerna". – Han var en gentleman, men han var riktigt berusad, sa Carrie vidare. - Foto: Nunn Syndication / Nunn Syndication
År 2009 berättade strippan Theresa White att hon hade haft en trekant med OS-medaljören Michael Phelps.
– Jag, Michael och en annan tjej gick upp en trappa och hoppade i säng. Vi hade sex i ungefär tre timmar. Michael borde få ännu en medalj för maratonsexet, sa White till News of the World. 
Efter trions heta natt så återvände Phelps flera gånger till strippklubben där White arbetade. White och Phelps hade sex några flera gånger under ett par månader. Han gillade även att mysa.
8 av 17
År 2009 berättade strippan Theresa White att hon hade haft en trekant med OS-medaljören Michael Phelps. – Jag, Michael och en annan tjej gick upp en trappa och hoppade i säng. Vi hade sex i ungefär tre timmar. Michael borde få ännu en medalj för maratonsexet, sa White till News of the World. Efter trions heta natt så återvände Phelps flera gånger till strippklubben där White arbetade. White och Phelps hade sex några flera gånger under ett par månader. Han gillade även att mysa. - Foto: Itsuo Inouye
År 2010 var det kändisskandalen alla pratade om. Sandra Bullocks make Jesse James hade bedragit Sandra med ett flertal kvinnor. Den tatuerade strippan Michelle McGee var en av dem. I en intervju berättade Michelle att hon och Jesse hade sex i en soffa på hans kontor – bakom Sandras rygg. Bullock ansökte om skilsmässa och har sedan dess adopterat en son. 
Michelle fortsätter att strippa, och hon tjänar en hel del på sina erotiska danser. Enligt Radaronline.com cashar hon in över 1000 kronor för en lapdance på Platinum Club i San Diego.
9 av 17
År 2010 var det kändisskandalen alla pratade om. Sandra Bullocks make Jesse James hade bedragit Sandra med ett flertal kvinnor. Den tatuerade strippan Michelle McGee var en av dem. I en intervju berättade Michelle att hon och Jesse hade sex i en soffa på hans kontor – bakom Sandras rygg. Bullock ansökte om skilsmässa och har sedan dess adopterat en son. Michelle fortsätter att strippa, och hon tjänar en hel del på sina erotiska danser. Enligt Radaronline.com cashar hon in över 1000 kronor för en lapdance på Platinum Club i San Diego. - Foto: Chris Pizzello
Michelle McGee är kvinnan som Jesse James bedrog Sandra Bullock med.
10 av 17
Michelle McGee är kvinnan som Jesse James bedrog Sandra Bullock med. - Foto: Sam Hernandez
Ja, som ni ser så tog relationen mellan Jesse James och Sandra Bullock slut.
11 av 17
Ja, som ni ser så tog relationen mellan Jesse James och Sandra Bullock slut. - Foto: Stella Pictures / Lasik, PacificCoastNews.com
One Direction-stjärnan Zayn Malik bedrog sin flickvän Perrie Edwards med strippan Courtney Webb. Courtney jobbade på den London-baserade nattklubben Platinum Lace där hon bjöd besökarna på privata danser och helnakna privata träffar. Courtney sa att hon inte kände igen Zayn först, och att hon hade sex med Zayn efter att han sagt att han var singel. 
– Han är en riktig skithög! Hur vågar han göra så? Inte bara mot mig utan även mot Perrie? Jag tror inte att det var första gången han gjorde det här, sa Courtney till The Sun då. Varken Zayn eller Perrie kommenterade det hela.
12 av 17
One Direction-stjärnan Zayn Malik bedrog sin flickvän Perrie Edwards med strippan Courtney Webb. Courtney jobbade på den London-baserade nattklubben Platinum Lace där hon bjöd besökarna på privata danser och helnakna privata träffar. Courtney sa att hon inte kände igen Zayn först, och att hon hade sex med Zayn efter att han sagt att han var singel. – Han är en riktig skithög! Hur vågar han göra så? Inte bara mot mig utan även mot Perrie? Jag tror inte att det var första gången han gjorde det här, sa Courtney till The Sun då. Varken Zayn eller Perrie kommenterade det hela. - Foto: Justin Goff/Goff Photos LLP / KGC-03
Khloe Kardashians make, basketspelaren Lamar Odom bedrog Khloe med strippan Jennifer Richardson. För två månader sedan berättade Jennifer för tidningen Star hur hon blev Lamars älskarinna efter att de två hade träffats på en nattklubb i Washington i januari 2012.Jennifer blev Lamars "turné-flickvän" och dessutom hade hon en trekant med Lamar och en annan kvinna. För tidningen In Touch berättade Jennifer dessutom om Lamars stora svaghet. 
– Fötter och skor är hans grej. Han är känslosam, älskvärd och vild älskare, sa Jennifer. 
En advokat trädde senare fram och berättade att även hon hade haft sex med den gifta Lamar.
13 av 17
Khloe Kardashians make, basketspelaren Lamar Odom bedrog Khloe med strippan Jennifer Richardson. För två månader sedan berättade Jennifer för tidningen Star hur hon blev Lamars älskarinna efter att de två hade träffats på en nattklubb i Washington i januari 2012.Jennifer blev Lamars "turné-flickvän" och dessutom hade hon en trekant med Lamar och en annan kvinna. För tidningen In Touch berättade Jennifer dessutom om Lamars stora svaghet. – Fötter och skor är hans grej. Han är känslosam, älskvärd och vild älskare, sa Jennifer. En advokat trädde senare fram och berättade att även hon hade haft sex med den gifta Lamar. - Foto: Evan Agostini
År 2010 berättade strippan Stefani Talbott för tidningen In Touch om sin affär med den gifta tvåbarnspappan, "Lost"-skådespelaren Matthew Fox. – Han bad mig inte att hålla det hemligt eller nåt sånt. Han använde inte ens kondom, sa Stefani till In Touch. 
Stefani och Fox låg med varandra två gånger efter att hon träffat honom på en strippklubb i Oregon, där han betalade henne för fyra stycken privatdanser. Matthews raggreplik var alltid densamma – "Varför jobbar du på ett ställe som det här?"
14 av 17
År 2010 berättade strippan Stefani Talbott för tidningen In Touch om sin affär med den gifta tvåbarnspappan, "Lost"-skådespelaren Matthew Fox. – Han bad mig inte att hålla det hemligt eller nåt sånt. Han använde inte ens kondom, sa Stefani till In Touch. Stefani och Fox låg med varandra två gånger efter att hon träffat honom på en strippklubb i Oregon, där han betalade henne för fyra stycken privatdanser. Matthews raggreplik var alltid densamma – "Varför jobbar du på ett ställe som det här?" - Foto: Sang Tan
Colin Farrell är känd för sina vilda dagar. År 2006 blåste stjärnan flera hundra tusen kronor på strippklubben Scores, och där sköljde han ner Tequila-järn med bärs. Enligt New York Post hade Colin så roligt med den sexiga personalen på klubben att han bjöd ett gäng av dem på frukost dagen efter en blöt festnatt.
15 av 17
Colin Farrell är känd för sina vilda dagar. År 2006 blåste stjärnan flera hundra tusen kronor på strippklubben Scores, och där sköljde han ner Tequila-järn med bärs. Enligt New York Post hade Colin så roligt med den sexiga personalen på klubben att han bjöd ett gäng av dem på frukost dagen efter en blöt festnatt. - Foto: Stella Pictures / Monty Hall
Christina Aguilera hängde även hon en hel del på strippklubben Scores i New York. År 2006 gick hon på strippklubben tillsammans med sin dåvarande make Jordan Bratman. Christina dricksade generöst och betalade både för att klubben skulle hålla öppet två timmar till efter stängning. Och dessutom betalade Christina ett dussintal strippor för att underhålla hennes man, skrev New York Post då.
16 av 17
Christina Aguilera hängde även hon en hel del på strippklubben Scores i New York. År 2006 gick hon på strippklubben tillsammans med sin dåvarande make Jordan Bratman. Christina dricksade generöst och betalade både för att klubben skulle hålla öppet två timmar till efter stängning. Och dessutom betalade Christina ett dussintal strippor för att underhålla hennes man, skrev New York Post då. - Foto: AbilityFilms / AbilityFilms
Sist men inte minst – kungen av strippklubbarna.  Vår egen kung Carl Gustaf och hans festvanor blev världsnyheter år 2010 när boken "Den ofrivilliga monarken" släpptes. Efter en middag där en lyckosam älgjakt skulle firas så fick kung Carl Gustav avnjuta en trekant, skriver Radaronline.com. Och år 1996, under OS i Atlanta, så blåste Carl Gustav hundra tusentals kronor på strippklubben Gold. Där spenderade han två timmar ensam med en av stripporna.
17 av 17
Sist men inte minst – kungen av strippklubbarna. Vår egen kung Carl Gustaf och hans festvanor blev världsnyheter år 2010 när boken "Den ofrivilliga monarken" släpptes. Efter en middag där en lyckosam älgjakt skulle firas så fick kung Carl Gustav avnjuta en trekant, skriver Radaronline.com. Och år 1996, under OS i Atlanta, så blåste Carl Gustav hundra tusentals kronor på strippklubben Gold. Där spenderade han två timmar ensam med en av stripporna. - Foto: Kent ÷stlund/SCANPIX

Trekanter, otrohet, Tequila och älgjakt – nu avslöjar stripporna allt

Vad har Pamela Anderson, One Direction-stjärnan Zayn Malik och vår egen kung gemensamt? Jo, de har alla festat loss på strippklubbar. Minst sagt.


Så mycket blåser stjärnorna på strippor

I juni brände superstjärnan Rihanna en kvarts miljon kronor på en strippklubb. Sångerskan är dock inte ensam om att älska en lapdance. 

Kolla in här hur mycket kändisarna bränner på strippor. 

Att Hollywoodkändisarna älskar att gå på strippklubbar är ingen nyhet. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur både Rihanna, Lady Gaga, Ludacris, Katy Perry och Ciara synts på strippklubbar för att festa loss och njuta av en lapdance. 

Men det går inte alltid helt rumsrent till på strippklubbarna. Nu har tidningen Radaronline.com kartlagt strippornas egna berättelser från deras skandalnätter med Hollywoodstjärnor och kungligheter. 

Från OS-medaljören Michael Phelps och hans trekant via One Direction-stjärnan Zayn Maliks otrohetsaffär till vår svenska kung som firade en lyckad älgjakt på strippklubb. 

Läs strippornas egna berättelser i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

2 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

2 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

2 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

3 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.