För att motverka både rynkor under ögonen och bristningar på kroppen så använder Kim sig av Bio Oil som finns på Åhlens och välsorterade Apotek för cirka 150 kronor.
1 av 10
För att motverka både rynkor under ögonen och bristningar på kroppen så använder Kim sig av Bio Oil som finns på Åhlens och välsorterade Apotek för cirka 150 kronor. - Foto: Joel Ryan
För att få till sin sotiga look så använder Kim ögonskuggor från MAC i färgerna Carbon, Knight Divine och Print. Om hon ska göra bruna sotiga ögon så använder hon Embark från MAC.
2 av 10
För att få till sin sotiga look så använder Kim ögonskuggor från MAC i färgerna Carbon, Knight Divine och Print. Om hon ska göra bruna sotiga ögon så använder hon Embark från MAC. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Kims ögonbryn groomas och formas ordentligt av hennes makeupartist, som fyller ut Kims bryn med ögonbrynspennan Brow Tech från Smashbox. Smashbox säljs på bland annat Kicks.
3 av 10
Kims ögonbryn groomas och formas ordentligt av hennes makeupartist, som fyller ut Kims bryn med ögonbrynspennan Brow Tech från Smashbox. Smashbox säljs på bland annat Kicks. - Foto: Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Kim använder mycket bronzer och highlighter för att skulptera sitt ansikte. Stjärnan tipsar om att använda en bronzer utan skimmer. Kims favoritprodukt är Bronze Lights i färgen Suntan Matte från Smashbox.
4 av 10
Kim använder mycket bronzer och highlighter för att skulptera sitt ansikte. Stjärnan tipsar om att använda en bronzer utan skimmer. Kims favoritprodukt är Bronze Lights i färgen Suntan Matte från Smashbox. - Foto: Fame Flynet France
Kims långa vackra ögonfransar får ibland hjälp på traven med lösögonfransar, men annars så använder Kim mascara för att ge sina egna naturliga fransar ett litet lyft. Favoriterna är Lancome Hypnose och MAC Zoom Lash.
5 av 10
Kims långa vackra ögonfransar får ibland hjälp på traven med lösögonfransar, men annars så använder Kim mascara för att ge sina egna naturliga fransar ett litet lyft. Favoriterna är Lancome Hypnose och MAC Zoom Lash. - Foto: FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES
För att tvätta av sig dagens smink så använder Kim sig av en riktig budgetprodukt, nämligen Neutrogena Make-up Remover Cleansing Wipes som kostar cirka 50 kronor. Huden håller hon i toppskick genom ansiktskrämer från Creme De La Mer.
6 av 10
För att tvätta av sig dagens smink så använder Kim sig av en riktig budgetprodukt, nämligen Neutrogena Make-up Remover Cleansing Wipes som kostar cirka 50 kronor. Huden håller hon i toppskick genom ansiktskrämer från Creme De La Mer. - Foto: FAMEFLYNET USA
På läpparna använder Kim oftast ljust rosa eller nude-färger. Hon börjar med att grunda läpparna med läppennan Stripdown från MAC och därefter använder hon läppstiftet Angel från MAC. Hennes älsklingsgloss kommer från NARS och färgen Turkish Delight är favoriten. NARS säljs på Sephora i Stockholm.
7 av 10
På läpparna använder Kim oftast ljust rosa eller nude-färger. Hon börjar med att grunda läpparna med läppennan Stripdown från MAC och därefter använder hon läppstiftet Angel från MAC. Hennes älsklingsgloss kommer från NARS och färgen Turkish Delight är favoriten. NARS säljs på Sephora i Stockholm. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Kims vackra hy är riktigt avundsvärd, och Kim är noga med att skrubba bort döda hudceller och annat för att få lyster över hela kroppen. Favorit-skubben är Doves Body Scrub.
8 av 10
Kims vackra hy är riktigt avundsvärd, och Kim är noga med att skrubba bort döda hudceller och annat för att få lyster över hela kroppen. Favorit-skubben är Doves Body Scrub. - Foto: Matt Sayles
Kims favoritfoundation är Giorgio Armani Luminous Silk och Chanel Teint Innocence foundations.
9 av 10
Kims favoritfoundation är Giorgio Armani Luminous Silk och Chanel Teint Innocence foundations. - Foto: Andrew Toth
Hennes långa vackra hår håller hon i trim med med Moroccanoil som kostar cirka 200 kronor.
10 av 10
Hennes långa vackra hår håller hon i trim med med Moroccanoil som kostar cirka 200 kronor. - Foto: Richard Shotwell

Det här är hemligheten bakom Kim Kardashians skönhet

Långa flirtiga fransar, perfekt groomade ögonbryn, markerade kindben och plutiga läppar är några av Kim Kardashians signum. Vi visar hur du får till hennes look.


Kardashians sjuka skönhetsknep - blodlyft

Hur långt är du beredd att gå för ett vackert yttre? Långt är i varje fall Kim Kardashians svar.

Läs mer här.

Kim Kardashians blivande make Kanye West tycker att Kim är världens absolut vackraste kvinna. Och han är förmodligen inte ensam – män och kvinnor världen runt fascineras av realitystjärnans utseende.

Dessutom är Kim en fena på att sminka sig, och hon är inte rädd för att ösa på och prova en vågad look. Glöm less is more – när Kim Kardashian gör sig redo för röda mattan eller en dag på stan så är det glamour som är ledordet. 

Den här veckan tar vi en djupdykning i Kim Kardashians sminknecessär – kolla in hennes favoriter i bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Så här kan du använda dig av highlighters och konturering på samma sätt som Kim:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

2 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

idag 06:06
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.