Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bieber hyllar krigsförbrytare på Instagram – nu ber han om ursäkt

- 23/04/2014, 18:42 -
Det här var bilden som Bieber senare raderade.
1 av 3

Det här var bilden som Bieber senare raderade.

Stjärnan bad även om ursäkt på Instagram.
2 av 3

Stjärnan bad även om ursäkt på Instagram.

Bieber har haft det hett om öronen den senaste tiden.
3 av 3

Bieber har haft det hett om öronen den senaste tiden.

Stella Pictures / 4CRNS/FAMEFLYNET PICTURES

Justin Bieber klantade till det på Instagram. Nu ber stjärnan sina fans om ursäkt.

Justin Bieber, 20, har än en gång trampat i klaveret. Bieber som i skrivande stund befinner sig i Japan för sin turné, la under dagen upp en bild från en plats i Japan där landets värsta krigsförbrytare hyllas. Templet heter Yasukuni och är en hyllningsplats för tidigare militära ledare från armén, som gjorde sig skyldiga till otaliga krigsbrott under andra världskriget, skriver brittiska Mirror. 

"Upprörande"

Biebers Instagrambild fick över 700 000 likes innan stjärnan uppmärksammades på att många blev kränkta och ledsna av bilden.

– Det här är så oansvarigt och upprörande. Justin du har svikit dina fans och borde radera bilden innan skadan blir ännu större, skrev en av Justins följare på Instagram, skriver Mirror vidare.

Ber om ursäkt 

Justin Bieber raderade senare bilden och bad sina fans om ursäkt.

– När jag var i Japan bad jag min chaufför att stanna när jag såg det vackra templet. Jag trodde att det var en plats där man enbart bad. Till alla er som jag har sårat så är jag extremt ledsen. Jag älskar er Kina och Japan, skrev Bieber sedan.

Inte första gången 

Det här är inte första gången som Bieber klantar till det när han är på resande fot. Förra våren när Bieber besökte Anne Franks hus så gick det inget vidare.

– Verkligen inspirerande att få komma hit. Anne var en grym tjej. Förhoppningsvis skulle hon ha varit en belieber, skrev Bieber nämligen i Anne Franks gästbok.