Justin Bieber skämtade om att gå med i den rasistiska gruppen Ku Klux Klan.
1 av 4
Justin Bieber skämtade om att gå med i den rasistiska gruppen Ku Klux Klan. - Foto: Hector Gabino/AP/TT BILD. Bilden är ett montage.
Bieber sägs vara frustrerad över att klippet har kommit ut.
2 av 4
Bieber sägs vara frustrerad över att klippet har kommit ut. - Foto: Tmz/Stella
Under söndagen gick Bieber ut med en offentlig ursäkt.
3 av 4
Under söndagen gick Bieber ut med en offentlig ursäkt. - Foto: Stella Pictures / © FameFlynet_Italy/SGP
Ku Klux Klan-medlemmar kädda i vita kåpor står ett brinnande kors under en ceremono den 7 februari 1969.
4 av 4
Ku Klux Klan-medlemmar kädda i vita kåpor står ett brinnande kors under en ceremono den 7 februari 1969. - Foto: TT NYHETSBYR≈N

Justin Bieber i ny rasistvideo – skämtar om att döda och gå med i Ku Klux Klan

Ännu en rasistisk video har läckt ut som visar Justin Bieber skämta om att döda och gå med i Ku Klux Klan.


Mer om Ku Klux Klan

Ku Klux Klan är en rasistisk grupp som grundades i Tennessee 1866. Sedan lång tid förknippas "Klanen" med de brinnande korsen, lynchningarna, de vita huvorna och de vita fotsida dräkterna.

Man jagade fria slavar som vågade lämna plantagen då man ansåg att landet i syd skulle ägas av dem som bodde där. Terrordåd och mord var metoderna.

Tidigare i veckan läckte det ut en film på popstjärnan Justin Bieber, 20, där han som 15-åring drog rasistiska skämt. I videon sitter Bieber leende i en soffa och säger:

– Varför är svarta människor rädda för motorsågar?

Han avslutar med att "efterlikna" ljudet av en motorsåg genom att säga:

– Run n----, run n----, och upprepar det ytterligare tre gånger. 

Skämtar om att döda och gå med i Ku Klux Klan

Kort efter att videon läckte ut gick en djupt ångerfull Bieber ut med en offentlig ursäkt. Men nu har ännu en video läckt ut, skriver den brittiska tidningen Daily Mail. 

I det nya videoklippet, som också är filmat när Bieber var i 15-års åldern, ser vi Bieber sjunga om att döda en "n----" och gå med i Ku Klux Klan. 

"Kameran ljuger inte"

Bieber har bytt ut texten till sin egen hitlåt "One Less Lonely Girl", och sjunger i stället "One less lonely nigga". Han skämtar även om att gå med i den rasistiska gruppen Ku Klux Klan. 

– Dessvärre är det här den fruktansvärda verkligheten som visar hur Justin har betett sig och det visar hans attityd gentemot ett sånt djupt känsligt ämne. Människor måste se det här. Normala ungdomar i samhället gör inte såna här typ av skämt. Han är skyddad av en stab av människor, men kameran ljuger inte, säger en källa till brittiska The Sun, som har kommit över videoklippet, via Daily Mail.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!