Dan Bilzerian kallas "Instagrams värsta Playboy".
1 av 2
Dan Bilzerian kallas "Instagrams värsta Playboy". - Foto: ©2014 PLANET PHOTOS, all rights reserved. / PLANET PHOTOS
Han festar ofta med kändisar. På bilden hänger han med Justin Bieber.
2 av 2
Han festar ofta med kändisar. På bilden hänger han med Justin Bieber. - Foto: ©2014 PLANET PHOTOS, all rights reserved. / PLANET PHOTOS

Instagrams "värsta Playboy" sparkade kvinna i ansiktet

Instagrams största Playboy sparkade kvinna i ansiktet på nattklubb.


Den 34-åriga multimiljonären och pokerspelaren Dan Bilzerian följs på Instagram av 5,6 miljoner människor som bjuds på en glimt av Dans galna liv med pengar, vapen, action och nakna modelltjejer. Bilzerian har gjort sig ett namn som Instagrams största Playboy, men frågan är om han inte ska lägga till epitetet "idiot" i sin presentation – detta efter att han sparkat en kvinna i ansiktet.

"Jag blödde från ögat"

Det var i lördags som Bilzerian firade sin födelsedag på nattklubben LIV i Miami. En video visar hur Bilzerian dansar och festar med sina kompisar, och sedan sparkar en kvinna i ansiktet. För sajten TheDirty berättar kvinnan om vad som hände:

– Det var två tjejer som stod vid bordet bredvid mig och slogs. Folk knuffades runt och jag försökte skilja tjejerna åt. Då knuffade Dan ner mig på golvet, och när jag fallit i golvet så sparkade han mig i ansiktet. Jag ville anmäla honom, och ambulanspersonal undersökte mitt ansikte. Jag blödde från ögat men ville bara åka hem. Jag fattade inte hur allvarligt det var förrän jag såg videon själv. Jag är glad att jag inte blev värre skadad. Jag gjorde inget för att förtjäna en spark i huvudet, jag ska anmäla honom, säger kvinnan till The Dirty. 

Bilzerian är nu portad från nattklubben där händelsen ägde rum, skriver Daily Mail.  

Kastade ner naken kvinna från tak

Det här är inte första gången som Bilzerian visar sin våldsamma sida. I slutet av april skrev Nyheter24 om hur han blev fotograferad med den 19-åriga porrstjärnan Janice Griffith för herrtidningen Hustler. Under fotograferingen fick Dan den usla idén att grabba tag i Griffiths vagina och kasta ner henne från taket, rätt ner i poolen. 

Kastet slutade illa – Janice bröt sin fot i fallet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".