Taylor Swift framförde låten "Ronan" som handlar om den lilla pojken Ronan, (till vänster) som dog i cancer år 2011.
1 av 5
Taylor Swift framförde låten "Ronan" som handlar om den lilla pojken Ronan, (till vänster) som dog i cancer år 2011. - Foto: https://www.facebook.com/theronanthompsonfoundation, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Taylor har bara spelat låten en gång live tidigare, och det var för en gala till förmån för cancerforskning år 2012, skriver Time Magazine.
2 av 5
Taylor har bara spelat låten en gång live tidigare, och det var för en gala till förmån för cancerforskning år 2012, skriver Time Magazine. - Foto: Stella Pictures / Dennis Van Tine
Taylor Swift framförde låten "Ronan" för Ronans mamma Maya Thomspon.
3 av 5
Taylor Swift framförde låten "Ronan" för Ronans mamma Maya Thomspon. - Foto: John Shearer/TT BILD
Ronan dog i cancer år 2011.
4 av 5
Ronan dog i cancer år 2011.
Mamman tackar Taylor Swift.
5 av 5
Mamman tackar Taylor Swift. - Foto: John Davisson/TT BILD

Kvinnans son dog i cancer – det Taylor Swift gör på scen får publiken att gråta

Det här lämnar inte ett öga torrt.


Taylor Swift, 25, fick en hel publik att brista ut i tårar när hon uppträdde i Arizona under måndagen. Taylor spelade sången "Ronan" från 2012 som handlar om en mammas kärlek till sin son som dog av cancer.

– Det är en kvinna här i kväll som heter Maya Thompson. Jag skulle inte veta hälften så mycket om cancer hos barn och forskningen kring det om hon inte hade delat sin berättelse om sin son Ronan, sa Taylor från scenen innan hon spelade låten.


Ronan Thompson. Bildkälla.


Ronan föddes år 2007. Han dog i cancer den 9 maj 2011. Ronans mamma Maya skrev i bloggen Rockstar Ronan om kampen mot cancern, och Taylor inspirerades till att skriva låten "Ronan" efter att ha läst mammans blogg.

På sin Instagram riktar Maya ett varmt tack till Taylor för att hon framförde sången.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!