Kolla in Melanie i bildspelet här. Klicka på pilarna.
1 av 10
Kolla in Melanie i bildspelet här. Klicka på pilarna. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
För brittiska Metro berättar Melanie att det inte alltid har varit lätt i livet.
2 av 10
För brittiska Metro berättar Melanie att det inte alltid har varit lätt i livet. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
Som barn mobbades hon och många stirrade ut henne.
3 av 10
Som barn mobbades hon och många stirrade ut henne. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
– När jag var 16 år var jag riktigt deprimerad och ville verkligen inte leva. Jag trodde inte att jag skulle bli äldre än 18, säger Melanie till Metro.
4 av 10
– När jag var 16 år var jag riktigt deprimerad och ville verkligen inte leva. Jag trodde inte att jag skulle bli äldre än 18, säger Melanie till Metro. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
I en intervju med Daily Beast berättar Melanie hur hon trots alla negativa kommentarer tänker fortsätta att modella.
5 av 10
I en intervju med Daily Beast berättar Melanie hur hon trots alla negativa kommentarer tänker fortsätta att modella. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
Melanie säger att hon hellre tar risken än att inte göra någonting.
6 av 10
Melanie säger att hon hellre tar risken än att inte göra någonting. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
– Någon skriver nästan alltid "ful" på mina bilder. Det är ingenting jag inte har hört förut, men jag har aldrig sett mig själv som ful och jag tycker fortfarande inte att jag är ful, säger hon till Daily Beast.
7 av 10
– Någon skriver nästan alltid "ful" på mina bilder. Det är ingenting jag inte har hört förut, men jag har aldrig sett mig själv som ful och jag tycker fortfarande inte att jag är ful, säger hon till Daily Beast. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
– Nu är jag modell på heltid och skådespelerska och får resa världen över. Jag flygs till olika länder för att göra olika jobb och det är helt fantastiskt, säger Melanie till Metro.
8 av 10
– Nu är jag modell på heltid och skådespelerska och får resa världen över. Jag flygs till olika länder för att göra olika jobb och det är helt fantastiskt, säger Melanie till Metro. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
Melanie tar en selfie.
9 av 10
Melanie tar en selfie. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/
Melanie Gaydos är redo för en plåtning.
10 av 10
Melanie Gaydos är redo för en plåtning. - Foto: https://instagram.com/melaniegaydos/

Melanie saknar hår och tänder – nu är hon modell på heltid

Melanies modelldröm gick i uppfyllelse.


Den New York-baserade modellen Melanie Gaydos, 27, föddes med en sjukdom som gör att hon aldrig kommer att få hår eller en full uppsättning tänder.

Den ovanliga diagnosen heter Hypohidrotisk ektodermal dysplasi. Melanie är blind på ena ögat, har gomspalt och sjukdomen Alopeci som gör att hon saknar hår.

Idag är Melanie fotomodell på heltid, och bland hennes fans finns tillexempel Miley Cyrus, skriver The Sun.

Det var när Melanie studerade konst i New York som hennes dåvarande pojkvän peppade henne att kontakta modefotografer. Melanie skickade sin portfolio till sin favoritfotograf Eugenio Recuenco.

Han såg genast Melanies star quality och bokade henne till en videoinspelning för bandet Rammstein.


– Jag gjorde det för mig själv. Men vad jag insåg var att när jag gjorde det för mig själv, så hjälpte jag också andra att bli mer tillfreds med sig själva, säger Melanie till Yahoo Style.


Tidigare i år var Melanie med i den amerikanska realityshowen "The Doctors" där hon fick tandproteser. Men de tog Melanie senare ur.

– Folk i min omgivning är mer bekväma när jag har tänder i min mun. Men jag är det inte, säger Melanie till Yahoo Style.

Se bilderna på Melanie i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".