1 av 2
2 av 2

Att lyssna på Ben Affleck är i dag viktigare än någonsin

Kommer ni ihåg när Ben Affleck lackade i direktsändning under diskussion om islam. Det borde du.


Det har gått lite drygt ett år sedan skådespelaren Ben Affleck gästade Bill Mahers Real Time, samtidigt som bland annat författaren Sam Harris, och lackade ur rejält i direktsändning.

Främst efter att Harris sagt att islam är "jackpotten av dåliga idéer" – vilket Affleck, föga förvånande, tyckte var en hemsk sak att säga.

– Hur är det med den drygt miljard muslimer som inte är fanatiska, som inte straffar kvinnor, som bara vill gå till skolan, äta lite mackor, be fem gånger om dagen, som inte gör något av sakerna du säger att "alla muslimer" gör?

Det är något som många har svårt att komma ihåg i dag, och i sociala medier har kollektiv skuld lags på miljoner människor. Se klippet från programmet ovan.

/
/
/
USA
Senaste nytt

McCartneys gitarrist död

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

1 timme sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.

Veckans film och serier – Chalamet som Wonka

2 timmar sedan
Hugh Grant som en Oompa Loompa, Bradley Cooper i lösnäsa och historien om hur prins Williams träffade Kate. Det är några av höjdpunkterna på tv och bio. Här är veckans filmer och serier.

Danyel Couet vinner Kockarnas kamp efter rysare – detaljen avgjorde

igår 21:00
Det var under tisdagskvällen som Kockarnas kamp revanschen avgjordes i TV4 och vinnande ur slutstriden gick Danyel Couet. "Det känns helt fantastiskt", sa han efter att hans namn ropats upp av Pär Lernström.

Här är kändisen svenskarna helst får en julhälsning av – håller du med?

igår 18:21
I en undersökning fick personer svara på vem de helst ville ha en julhälsning. Det fanns en svensk kändis som stack ut mer än andra.

Tyla kommer till Sverige i vår

igår 18:10
Den sydafrikanska sångerskan Tyla Seethal – som slagit igenom stort med singeln "Water" – kommer till Sverige, enligt ett pressmeddelande från arrangören Luger.