Någon i Haninge gillar Justin Bieber väldigt mycket.
1 av 5
Någon i Haninge gillar Justin Bieber väldigt mycket. - Foto: Stella Pictures / © FameFlynet_Italy/SGP
Så mycket att hen har hängt upp en stor helfigursbild på Justin Bieber.
2 av 5
Så mycket att hen har hängt upp en stor helfigursbild på Justin Bieber. - Foto: Stella Pictures / DOMINIQUE JACOVIDES / BESTIMAGE
Justin Bieber lever och mår bra. Här ser vi honom tillsammans med nya flickvännen Hailey Baldwin.
3 av 5
Justin Bieber lever och mår bra. Här ser vi honom tillsammans med nya flickvännen Hailey Baldwin. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Justin och Hailey hånglar loss på nyårsafton.
4 av 5
Justin och Hailey hånglar loss på nyårsafton. - Foto: Stella Pictures / /imp
5 av 5
- Foto: Stella Pictures / Koi Sojer, PacificCoastNews

Trodde någon hade hängt sig – men det var Justin Bieber

Polisen gjorde en utryckning till en bostad i Stockholmsförorten Haninge efter att en person ringt in ett oroväckande larm.


I helgen åkte en person förbi en bostad i Stockholmsförorten Haninge och noterade något otäckt – nämligen en skepnad som såg ut att hänga från taket. Idag åkte samma person förbi bostaden än gång till – och bestämde sig för att ringa och larma polisen.

Det såg nämligen ut som en person hade hängt sig. Enligt polisens Facebook-sida beskrev även anmälaren att "personen ser dessutom väldigt blek ut".


Men när polisen väl anlände till platsen så visade det sig vara en helfigursbild i naturlig storlek av ingen mindre än Justin Bieber.

– Patrullen lämnade utan åtgärd men med ett leende på läpparna!, skriver Magnus, gruppchef och yttre befäl, på Polisen Haninges Facebook-sida.

Läs inlägget i sin helhet:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.