Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Monty Python-stjärna får barn med svenska

Nöje | 28/04/2009 12:46

67-åriga Terry Jones redo att bli far.

Man kan tro att stjärnan Terry Jones från Monty Python skulle vara redo för att bli far- eller morfar. Men det kunde inte vara mer fel. Den 67-årige komikern ska snart få barn med den svenska och 41 år yngre Anna Söderström, 26 år.

Hon är gravid i tredje månaden och hennes familj i Stockholm verkar ha blandade känslor inför graviditeten.

– Det är lite komplicerat, men hennes pappa är inte inne för tillfället så jag kan inte säga mer. Allting är bra... verkligen, säger styvmamman Ulrika till Daily Mail.

Jones sparkades ut från sitt hem hösten 2004 när han erkände att han blivit fäst vid Anna. Nu måste hans fru, och hans barn som är 35 och 32 år försöka hantera ytterligare en svår situation.

Terry och Anna möttes under en boksignering i Oxford där hon studerade språk vid Oxford University. Nu har förhållandet alltså tagit ytterligare ett steg framåt.

– Jag skulle beskriva henne som att hon är lyckligt obekymrad om vad andra tycker, säger en kompis som studerade med Anna vid Oxford University till Daily Mail.

Terry Jones i Monty Python:

Skrivet av: