Pappan nekar Madonna adoption

Tycker inte att hon passar som mor.


Madonnas hopp om att få adoptera ett andra barn från Malawi raserades när den biologiska pappan till Mercy nu vill ha ensam vårdnad.

James Kambewa, 24 år, säger att han vill bespara sin treåriga dotter Mercy ett liv av skandaler med en kvinna som hann säger saknar moral.

Pappan, som aldrig har träffat sin dotter efter att ha lämnat hennes mamma när hon var gravid, har skrivit ett brev till advokater för att fråga om han kan få ett ett avtal som säger att Madonna inte kan adoptera Mercy.

Daily Mail pratade med pappan, som tjänar endast 250 kronor i månaden som ordningsvakt, som insisterade på att han skulle ge sin dotter ett bra hem. Pappan hävdar att Mercy inte är föräldralös även fast hon bott på barnhem sedan hennes mamma dog.

– Hon är inte ett föräldralöst barn. Hon miste en förälder men jag lever fortfarande så nej, hon är inte föräldralös, säger han till Daily Mail.

Han verkar nu helt plötsligt veta vad hans dotter behöver, lagom till dess att Madonna vill adoptera henne.

– Madonna är miljonär men det gör inte henne till en bra mamma. Föräldrars kärlek betyder mer än pengar, säger han till Daily Mail.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.