Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pappan nekar Madonna adoption

Nöje | 30/04/2009 17:35

Tycker inte att hon passar som mor.

Madonnas hopp om att få adoptera ett andra barn från Malawi raserades när den biologiska pappan till Mercy nu vill ha ensam vårdnad.

James Kambewa, 24 år, säger att han vill bespara sin treåriga dotter Mercy ett liv av skandaler med en kvinna som hann säger saknar moral.

Pappan, som aldrig har träffat sin dotter efter att ha lämnat hennes mamma när hon var gravid, har skrivit ett brev till advokater för att fråga om han kan få ett ett avtal som säger att Madonna inte kan adoptera Mercy.

Daily Mail pratade med pappan, som tjänar endast 250 kronor i månaden som ordningsvakt, som insisterade på att han skulle ge sin dotter ett bra hem. Pappan hävdar att Mercy inte är föräldralös även fast hon bott på barnhem sedan hennes mamma dog.

– Hon är inte ett föräldralöst barn. Hon miste en förälder men jag lever fortfarande så nej, hon är inte föräldralös, säger han till Daily Mail.

Han verkar nu helt plötsligt veta vad hans dotter behöver, lagom till dess att Madonna vill adoptera henne.

– Madonna är miljonär men det gör inte henne till en bra mamma. Föräldrars kärlek betyder mer än pengar, säger han till Daily Mail.

Skrivet av: