Pernilla Wahlgren har spelat in en sexscen med Stellan Skarsgård
Pernilla Wahlgren tänker tillbaka på en sexscen från hennes tidiga karriärsår - Foto: Stina Stjernkvist/Claudio Bresciani/TT

Pernilla Wahlgrens stela sexscen med världsstjärnan: "Fruktansvärt"

Tidigt i karriären spelade Pernilla Wahlgren in en sexscen med en äldre, numera världskänd skådespelare – och det var en minst sagt speciell upplevelse.
– Jag mådde så fruktansvärt dåligt innan, säger Wahlgren i ett poddavsnitt.


Att familjen Wahlgren-Ingrosso figurerar en hel del i offentligheten råder det ju inga tvivel om. 

Storebror Oliver Ingrosso, 32, öppnar inom kort sin första, alldeles egna restaurang, Benjamin Ingrosso, 24, blev nyligen utsedd till Årets artist på Grammisgalan och Bianca Ingrosso, 27, går från succé till succé med sitt Caia Cosmetics.

För ett par veckor sedan nåddes vi dessutom av nyheten att hon får en egen talkshow under hösten 2022. Plötsligt blev hennes beslut att hoppa av Wahlgrens Värld och Talang mer begripligt för hennes miljontals följare och fans.

Här kan du läsa allt om Bianca Ingrossos nya talkshow!

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren minns obehagliga scenen med världsstjärnan

Men urmodern för hela succéfamiljen Wahlgren-Ingrosso är såklart Pernilla Wahlgren, 54. Hon jonglerar ett liv som tonårsmamma med podcasten "Wahlgren och Wistam", husrenoveringar och en slutsåld Sverigeturné med scenföreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris".

Pernilla har en lång karriär framför kameran i bagaget, och i sitt senaste poddavsnitt tänker hon tillbaka på en rätt unik inspelning från förr. När hon var 18 år gammal spelade hon nämligen rollen som Johanna i kultfilmen "Ormens väg på Hälleberget". 

Stellan Skarsgård. Foto: Chris Pizzello/TT

I den tvingas karaktären ha sex med byns butiksägare mot sin vilja för att betala av sina skulder. Motspelaren var ingen mindre än Stellan Skarsgård, 71.

"Skulle nåt hända med min snopp..."

I sexscenen med världsstjärnan skulle Pernilla Wahlgren spela rädd och besvärad – och det var minsann inget hon behövde fejka för kameran.

– Jag mådde så fruktansvärt dåligt innan. Och han säger till mig också innan scenen att "ja, du är ju en ung, vacker flicka liksom, så ja, skulle nåt hända med min snopp så bli inte rädd, utan det är sånt som kan ske". Jag fick vrålpanik, berättar hon i Wahlgren & Wistam.

Pernillas lösning – för att ta sig igenom sexscenen

Pernilla Wahlgren, som var fast bestämd på att inte vidröra Skarsgårds nakna kön, löste det hela genom att stuva trosorna fulla av bindor. 

– Kände du nåt då, sprattlade det i baguetten? Frågar poddkollegan Sofia Wistam skämtsamt.

– Det är klart jag inte kunde känna nåt eftersom jag hade fem jättebindor, det var ju som en megablöja deluxe, säger Pernilla.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!