Vad söker Darin efter hos en framtida pojkvän? Läs mer här
Vad söker Darin efter hos en framtida pojkvän? Läs mer här - Foto: Stella Pictures/Lars Pehrson/SvD/TT

Darins krav på en pojkvän: "Måste vara någon som..."

Artisten Darin Zanyar, 35, kom ut som homosexuell under sommaren 2020. Har han någon pojkvän? Vad söker han efter för egenskaper hos en partner?


Darin Zanyar, 35, slog igenom i den allra första Idol-säsongen 2004. Han kom tvåa efter Daniel Lindström – men har gjort en strålande karriär trots att han blev snuvad på vinsten.

Med hits som "Nobody knows", "Ja må du leva", "En säng av rosor" och Europa-succén "Can't stay away" har Darin kommit att bli en av Sveriges absolut mest folkkära artister. 

Romansryktet mellan Darin och Maja Ivarsson – så är relationen idag

År 2012 medverkade Darin i TV4-flaggskeppet "Så mycket bättre", och nu tio år senare gör han comeback igen. 

Darin och Maja Ivarsson i Så mycket bättre 2022. Foto: Skärmavbild/TV4

I sin första säsong kom han väldigt nära "The Sounds"-sångerskan Maja Ivarsson – och trots att det aldrig blev något seriöst mellan dem har Darin erkänt att det hela var "en flirt".

– Ja, det ligger något i att det kanske hade kunnat bli något mellan oss om det inte vore för alla kameror. Det var en väldigt speciell situation att spela in programmet. Men jag diggar henne och det märker hon nog, sa Darin om romansryktena i en intervju med Nyheter24 i oktober 2012.

Darin kom ut som homosexuell 2022

Men Darin och Maja blev aldrig ett par, och sedan Så mycket bättre 2012 har en hel del vatten runnit under broarna. 

Maja Ivarsson är tillsammans med pojkvännen Daniel Nilsson, och under sommaren 2020 kom Darin ut som homosexuell på Instagram.

"Alla i världen ska ha möjlighet att vara stolta och accepterande över vem de är. Jag vet hur svårt det kan vara. Det tog mig ett tag, men jag är stolt över att vara gay", skrev Darin i ett inlägg som snabbt överöstes av kärlek från fansen.

Har Darin pojkvän?

Många är nyfikna på Darins civilstånd, men artisten håller allt som oftast sitt privatliv för sig själv. 

Men i oktober 2021 medverkade han i "Hellenius hörna", och fick då en del frågor om sitt kärleksliv. Vid tidpunkten för inspelningen var Darin singel – men med en tydlig bild av vad han söker efter i en framtida pojkvän.

– Det måste vara någon som är rolig så klart, som kan vara spontan, och som gillar mat. Jag äter rätt mycket. Och så måste den ju gilla musik också, sa Darin i programmet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.