Följarna var inte glada på Pernilla Wahlgrens kärlek Chrisitan Bauer.
Följarna var inte glada på Pernilla Wahlgrens kärlek Chrisitan Bauer. - Foto: Skärmavbild/discovery+/Wahlgrens värld och Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens följare ryter ifrån mot Christian Bauer: "Borde skämmas"

När Pernilla Wahlgren valde att dela med sig av ett klipp från ett avsnitt av "Wahlgrens värld" hade följarna ett och annat att säga om hennes andra halva Christian Bauer.
"Han borde skämmas!!!, skriver en person.


"Wahlgrens värld", med artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren i spetsen, är inne på sin trettonde säsong och programmet bjuder i vanlig ordning på upptåg, skratt och resor.

I ett av de senare avsnitten är Pernilla just på resande fot, då tillsammans med sin fästman Christian Bauer. Mer specifikt visar Pernilla upp sitt hus "Casa Piña" i Marbella för mamma Christina Schollin och Hans Wahlgren

Dessutom får Christian se sina svärföräldrars hus "Casa Angel" i Nerja för första gången.

Christine Schollins oväntade pik till Bianca Ingrosso: "Hon säger..."

Följarna om Christian Bauer: "Borde skämmas"

Men när Pernilla Wahlgren delade med sig av ett videoklipp från programmet hade följarna ett och annat att säga om hennes andra halva.

"Men vilken svärson som lägger sig i hur mycket saker Christina har! Han borde skämmas!!!", skriver en följare, varpå Pernilla svarar:

"Äsch, i all välmening haha". 

Foto: Skärmavbild/Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren: "Tål han det, får jag tåla tillbaka"

Flera andra följare är inne på samma spår och är inte blyga med att säga vad de tycker om Christian Bauers beteende i avsnittet.

"Han ska fan vara med och kommentera tom hur man håller en kork... Pernilla du har ett tålamod av guld", skriver en person.

"Gud vad jobbig han är den där Bauer kontrollbehov huga. Så jäkla besserwisser. Skulle bli galen att ha en man som hela tiden nej gör inte så... Nej gör så... Gör så här", skriver en annan och får medhåll:

"Verkligen! Jag skulle aldrig acceptera ett sådant beteende! Usch hemskt!!".

Men Pernilla kommer till Christians försvar.

"Jag säger ju till honom en hel del också , så tål han det får jag tåla tilllbaka…!", svarar hon.

Foto: Skärmavbild/Instagram/pernillawahlgren

Läs alla våra nyheter om Pernilla Wahlgren här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...