Sanne Salomonsen var gift med Mats Ronander.
Sanne Salomonsen var gift med Mats Ronander. - Foto: Stella Pictures

Så är relationen mellan Sanne Salomonsen och Mats Ronander i dag

Sanne Salomonsen, som är högaktuell i Så mycket bättre 2023, var under flera år gift med Mats Ronander. Men hur ser deras relation ut i dag?


Sanne Salomonsen har en minst sagt gedigen karriär bakom sig och har, med låtar så som "Den Jeg Elsker, Elsker Jeg" och "Kærligheden kalder", kommit att bli hela Skandinaviens rockdrottning. 

Allt om Sanne Salomonsen: Barn, sjukdom och äktenskapet med Mats Ronander

Sanne Salomonsen i Så mycket bättre 2023

Nu är Sanne Salomonsen högaktuell i Så mycket bättre 2023 där hon tillsammans med flera andra artister ska ta en tur längs memory lane och tolka några av varandras mest uppskattade låtar.

Under säsongen får Salomonsen sällskap av bland andra Ellen Krauss, Eagle-Eye Cherry, Peg Parnevik, Lasse Holm, Dogge Doggelito, Jonathan Johansson, Staffan Hellstrand, Pär Wiksten och Mapei

Sanne Salomonsen: "Älskar ju Sverige"

När Sanne Salomonsen kliver in på Grå Gåsen i det tredje avsnittet av TV4-programmet berättar hon öppenhjärtigt om bakgrunden till sin kärlek för vårt avlånga land.

– Jag älskar ju Sverige och så har jag ju varit gift med en svensk också. Jag var i många år gift med Mats Ronander, säger hon och fortsätter:

– Jag är det man kallar svenskofil. Det är jag för att jag jobbat i Sverige sedan jag var 17 år gammal.

Så mycket bättre 2023: Alla artister som är med i årets säsong

Mats Ronander om relationen till Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen och Mats Ronander, som gifte sig 1985, gick skilda vägar sju år efter bröllopet. Men dessförinnan fick de sonen Victor Ray

I en intervju med Södertälje Länstidning från 2015 har Mats berättat om hur hans och Sannes relation ser ut efter skilsmässan.

– Vi hade en grym förälskelse som varade i fem sex år, fick en son och har nu till och med ett barnbarn ihop. Så det är klart att vi har setts mycket, vi har haft en jättefin kontakt. I dag är vi bästa vänner, sa han till lokaltidningen då. 

Så mycket bättre 2023 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Läs alla artiklar om Så mycket bättre 2023 här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!