Hick, vem är den packade kändisen?

Den blonda skådespelerskan var ute på överförfriskad vift.


Det var ett par snurriga ögon som mötte fotoblixtarna utanför inneklubben Bungalow 8 i London. De vittnade om en hel del fest, sprit och kanske lite hångel där emellan. Men den stora frågan är vem den blonda kändisen var?

Hon har spelat både huvud- och biroll i flera filmer bland annat den kräksugna flickan i "Unbreakable". Hon gick senare vidare till att bli den stora tevestjärnan i succéserien "OC". Vars tittarsiffror dalade när hon tackade för sig och tog sitt pick och pack och drog.

Men sedan dess har även hon haft lite svårigheter att hitta jobb. Finanskris eller ej efterfrågan på smala blondiner verkar helt enkelt inte finnas. Om du fortfarande inte gissat vem som vinglat sig fram på Londons gator så kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Följaren kom till undsättning – hjälpte influencern i hemmet

1 timme sedan

Usher uppträder på Super Bowl

2 timmar sedan
Den amerikanske r'n'b-stjärnan Usher blir huvudakt i halvtidsshowen av nästa Super Bowl, rapporterar Billboard.

Lasse Berghagen har vaknat

3 timmar sedan
Den folkkäre artisten Lasse Berghagen är vaken igen efter att ha legat nedsövd på Karolinska sjukhuset i Solna på grund av komplikationer efter en stor operation, rapporterar Expressen med hänvisning till dottern Malin Berghagens blogg.

Artister protesterar mot vapenlagar

idag 14:00
Billie Eilish, Peter Gabriel, Sheryl Crowe och Nile Rodgers gör gemensam sak och protesterar mot USA:s generösa vapenlagar. Tillsammans med andra artister har de gått samman under namnet "Artists for action to prevent gun violence" och beskriver sig som en icke-politisk organisation som vill få amerikaner att hjälpa till att minska landets vapenvåld.

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

idag 11:21
Lasse Åberg och hans fru Inger Åberg, har varit gifta i snart 60 år. Nu avslöjar han hemligheten som hållit den långvariga kärleken vid liv.

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

idag 10:36
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.