Fredag 18 Jun
Stockholm

"Lopez var dålig för min karriär"

Ben Affleck går till attack mot sitt ex Jennifer Lopez.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bitterhet eller ren sanning? Ja, det är alltid lika svårt att säga vad som egentligen stämmer i skvallerdjungeln men en sak står klar. Ben Affleck har inte mycket till övers för sin exflamma Jennifer Lopez. Nu går han nämligen till attack mot den forna kärleken och anklagar henne för att ha förstört hans karriär.

– Jag hade inte längre någon kontroll över mitt liv. Jag trodde att jag ville ha vissa saker, men det ville jag inte. Jag tappade bort mig och kände mig kvävd, miserabel och äcklig. Jag borde aldrig ha gått den vägen och blivit insugen i all den där publiciteten, säger Ben Affleck enligt Contact Music.

Paret började dejta 2002 efter att de arbetat ihop i filmen "Gigli". En film som floppade stort när den gick upp på biograferna. Snart förlovade de sig och var ett av Hollywoods mest omtalade par innan de gjorde slut kort innan det planerade bröllopet 2004.

– Jag blev typecastad som mig själv. För många människor såg inte förbi det de läste om mig. Det skadade mig. Jag kan tala utifrån erfarenhet att det skadar dig och din karriär. Så jag tog en paus, åkte bort och lät saker och ting lugna ner sig, säger han enligt Contact Music.

Han förklarar att han nu är lyckligare än någonsin med frun Jennifer Garner och sina två döttrar, Violet, 3, och nyfödda Seraphina.

– Jobbet har fått stå tillbaka. Mitt arbete är inte lika viktigt som det var. Att säga att min familj har förändrat mitt liv är en kliché men det är sant. Det skakade om mitt liv och fick mig att se klarare, säger han enligt Contact Music.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela