Lättad över impopularitet

Låter gärna andra ta över rollen som tjejfavoriter.


Skådespelaren Leonardo DiCaprio blev en tjejmagnet över en natt med sitt genombrott i storfilmen Titanic 1997. Populariteten höll i sig länge och skrikande tjejfans blev vardagsmat för dåtida hunken DiCaprio.

Men nu avslöjar han att han aldrig trivdes i sin roll som pojkfavorit.

– Jag var aldrig bekväm med tonårsidol-kategoriseringen. Jag ville aldrig bli en sexsymbol. Det var (skådespelar)jobbet som attraherade mig, ingenting annat faktiskt.

Och nu verkar tjejpopulariteten äntligen avta för Leo. På Londonpremiären av nya thrillern Body of Lies var mängden skrikande tonårstjejer radikalt minskad som skillnad till hur det såg ut för elva år sedan.

Och Leonardo är alltså glad över att passa över sexsymbols-bollen till nya och yngre hunkar. Exempelvis Disneystjärnan Zac Efron.

– Jag ser på unga Zac och tänker: "Ta för dig och låt mig få lugn och ro".

Och tur är väl det. High school musical-stjärnan Efron avslöjade nyss att han fått en stor roll i succéfilmerna Pirates of the Caribbean och med det är Efrons karriär på väg spikrakt uppåt. Med det också hans väg till tjejernas hjärta.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Efron i piratfilm
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

2 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

3 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.