Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rob och Kristen bor ihop

- 21/10/2009, 15:11 -

De brukar titta på film och lyssna på musik tillsammans.

Robert Pattinson och Kristen Stewart har flyttat ihop.

Skådespelarna som spelar ett kärlekspar i den überkända vampyrfilmen Twilight ryktas vara tillsammans även utanför duken.

Det är kanske inte så konstigt att man kärleksfullt faller i varandras armar då man lever tätt inpå varandra.

Under inspelningen av den tredje Twilight-filmen Eclipse delar Rob och Kristen nämligen en takvåning på hotellet Sheraton Wall Centre Hotel i Vancouver, Kanada, för oblyga 6000 kronor natten.

–De har två rum som avgränsas med en dörr. De använder den tredje sviten på våningen till att lyssna på musik eller titta på film då de stannar hemma efter en dags inspelning eller på helger, säger en källa enligt The Inquisitr.

Varje svit har två sovrum, två badrum, kök, matsal och ett stort vardagsrum.

–De har det jättebra. Varje rum har fönster från golv till tak, platteve och ljuskronor. De har jacuzzis i badrummen och det bästa av allt - de har en egen betjänt och säkerhetsvakter, enligt The Inquisitr.

Robert och Kristen blir transporterad till och från inspelningsplatsen genom att färdas i en privat hiss i hotellet som leder till ett bevakat garage.

Medan stjärnorna avnjuter sin lyxiga tillvaro bor resten av filmfolket i hyrda lägenheter runt omkring i området.

Skrivet av: