Onsdag 28 Jul
Stockholm

Paris ångest över sitt hemsökta hus

Hiltons hus drabbades värst av Hollywoods inbrottsliga. Nu har hjärnspöken slagit till inför Halloween.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den unga ligan som står bakom tio inbrott hos kändisar i Hollywoods Hill har visat sig vara mer än några vanliga tonårstjuvar. Polisen har funnit att ligan hade flygfoton av 51 hus i området. Det fanns även bilder på kändisarna när de shoppade de lyxvaror som senare återfanns bland stöldgodset.

Bland de drabbade finns Lindsay Lohan, Megan Fox, Orlando Bloom och Ashley Tisdale. Men det var Paris Hiltons hem, som fick den största smällen, där ligan fick med sig en Louis Vuitton-väska full av smycken till ett värde av 1.2 miljoner dollar. Nästa månad väntar rättegång, skriver Daily Telegraph.

Trots att hon blivit spionerad på och smygfotad verkar Paris på ytan vara lugn. När Paris i går besökte manikyren Beverly Hills gick hon i bara mjukisbyxor och såg helt avslappnad ut. Men hon såg ut att vara i väldigt djupa tankar.

Pengar är inget jätteproblem för den omåttligt rika Hiltondottern. I stället har Paris andra dilemman på hjärnan som sitter och gnager och håller henne vaken om nätterna. För i helgen är det Halloween och Paris har ännu inte bestämt vad hon ska klä ut sig till.

– Jag köpte flera olika sorters kostymer och jag har inte bestämt mig för vilken än. Jag kommer ha en ny outfit varje kväll. Så jag blir antingen Dorothy från Trollkarlen i Oz, Alice i Underlandet, Snövit, en svan eller en vampyr, för att nämna några, säger Paris till Radar Online .

Halloween är Hollywoods stora helg. Då får kändisarna möjlighet att byta identitet och bli till vad de vill. Något som framkallar ångest hos många. Bilden av sig själv utåt kan bli till ett hjärnspöke. Då är det lätt att falla dit på dekadens för att kunna slappna av.

– Halloween är min favorittid på året och då går jag alltid ut. Jag har ett Halloweenparty med ett "hemsökthus tema". Jag kommer också gå på de häftigaste festerna den här helgen. Och så ska jag vara med i Jimmy Kimmel-show och kommer vara utklädd, berättar Paris för Radar Online.

Paris är både ett offer för överklassens och kändisvärldens överflöd och frånvaro de materiellaproblem som gäckar "verklighetens folk". Ändå kommer Paris aldrig att leva ett normalt liv. Småsaker kan bli förödande för den som inte har något att oroa sig för.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela