Söndag 1 Aug
Stockholm

Nu avslöjas Beyonces fuskskandal

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Lägligt inför Grammy-festivalen där Beyonce väntas ta storslam så avslöjas det en riktig bluffskandal kring sångerskan. Och bakom anklagelsen står ingen annan än Kelly Rowland.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Man kan antagligen hävda att det är avundsjuka som ligger bakom Kelly Rowlands utspel om Beyonces bluffskandal. Men faktum är att hon tycks ha en hel del på fötterna.

För efter att en stämning kommit in mot den forna gruppen Destiny's Child om upphovsrättsintrång skyller Rowland hela skandalen på Beyonce och hennes pappa Matthew Knowles.

– Matthew har en lång historia av att försöka lägga in Beyonces namn i låtar som hon inte komponerat, bara så att hon kunnat få royalties, säger en källa om pappa Matthew som var manager för Destiny's Child och fortsätter:

– Det blev efter ett tag vida känt och nu har vem som helst som vill anklaga Kelly och Destiny's Child för att ha stulit material ammunition att göra en stämning. Kelly är rasande.

Och det är inte första gången Beyonces låtskrivande ifrågasätts. 2006 hävdade sångerskan att hon skrivit hitlåten Irreplaceable åt "sina tjejer". Något som fick artisten Ne-Yo attt gå i taket och i en mediaattack klargöra att det var han som skrivit låten.

Vad som försvårar än mer för Kelly Rowland och Beyonce är att Rowland sparkade Matthew Knowles som sin manager så sent som i januari i år.

– Kelly är inte glad över att behöva kämpa mot dessa anklagelser. Hon känner att det här är ännu ett problem som de hamnat i tack vare Matthew och hans försök att tillgodose sin dotter, säger källan enligt New York Daily News.

På tisdag väntas trion samlas i Chicago för att bemöta anklagelserna om upphovsrättsintrång i rätten gällande låten Cater 2 U.

Kommentera
Kopiera länk
Dela