Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Miley Cyrus är död"

Nöje | 17/11/2008 13:15

Tonårsstjärnan utsattes för en hackattack och påstods vara död.

Sångerskan och tevestjärnan har utsatts för flera pinsamheter på nätet. Bland annat kom en hackare åt ytterst privata bilder på den 16-åriga stjärnan. Bilder som nu spridits över nätet.

I dag utsattes hon för ännu en hackattack. Den här gången av det mer elaka slaget. Eller tvärtom beroende på hur man är lagd. Det var stjärnans Youtube-konto som hackades den här gången. Under rubriken "Miley är död" skrev hackaren att Miley Cyrus avlidit efter att ha blivit påkörd av en full bilist.

"Hej vänner, Mandy här. Och jag har väldigt sorgliga nyheter. Vi är väldigt ledsna över att behöva meddela det här men Miley avled i morse efter att ha blivit påkörd av en bilist. Miley sa att om något någonsin hände henne så skulle vi meddela fansen före allmänheten. R.I.P älskling. Vi kommer att sakna dig så mycket"

En video postades också. Den har dock tagits bort och ryktet dementeras nu å det kraftigaste av Mileys pressansvariga och familj, enligt Inquisitr.

Skrivet av: