De nya smalisarna på röda mattan

Här är Hollywoods två nya pinnar till kvinnor.


Anne Hathaway (Djävulen bär Prada) och Kristen Johnston (Tredje klotet från solen) anlände till premiären av Bride Wars var de skrämmande smala.

De tidigare så kurviga kvinnorna var tunnare än någonsin när de kom klädda i svart. När de poserade på röda mattan utanför biografen vid Lincoln Square i New York, kunde man nästan tro att det var Abraham Lincoln själv som trädit ut ur ett svart-vit foto.

Kirsten i kalasform.

Anne sjunger Queen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

1 timme sedan
Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

2 timmar sedan
Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

2 timmar sedan
Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Felix Herngren sågas i Masked Singer: "Ett rop på hjälp"

2 timmar sedan
Felix Herngrens får rejäl kritik för sin medverkan i Masked Singer 2024. "Kanske ska vi tolka den där nya paljettskjortan som ett rop på hjälp", skriver Aftonbladets Karolina Fjellborg i en krönika.