Lördag 3 Dec
Stockholm

Hilton uppraggad av fotbollsstjärna

Tottenhamstjärnan Defoe raggade upp Hilton - men hon visste inte vem han var.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paris Hilton är i London för att spela in en ny säsong av sin succésåpa Best Friend Forever.

Superbimbom bor på lyxhotellet Mayfair, sedan farfar Barron uteslutit sitt blonda barnbarn från Hiltonhotellkedjans mångmiljardarv.

På det fashionabla hotellet befann sig i tisdags kväll även brittiska fotbollsstjärnan Jermain Defoe, som var ute och firade sitt mål i Tottenhams vinstmatch mot Stoke samma kväll.

Och den 26-årige fotbollsspelaren fattade omedelbart tycke för världens kanske allra kändaste blondin. Paret började konversera, och Defoe gick ut hårt direkt. Men det fanns ett mindre problem för den engelske landslagsstjärnan.

Paris Hilton hade ingen som helst aning om vem Jermain Defoe var, helt otippat för den normalt så bevandrade blondinen.

En källa säger till The Sun:

– Paris hade uppenbarligen inte en susning om vem hon pratade med. Hon gillade uppmärksamheten, men var inte intresserad av att gå vidare.

Men Premier League-stjärnan gav inte upp. Defoe ville fortsätta festen och försökte boka sviten bredvid Paris Hilton, men olyckligtvis för Spursanfallaren var den redan uppbokad.

Jermain Defoe har bevisligen en fling för blondiner. Tidigare har han hunnit med modellen Charlotte Mears, förra Miss England Danielle Lloyd och Celebrity Big Brother-stjärnan Chantelle Houghton.

Som grädde på moset har Jermain Defoe dessutom åkt på en bruten fot, och missar antagligen resten av Premier League-säsongen, skriver The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.