Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har du träffat Paris Hiltons familj?

Nöje | 01/10/2008 14:04

Brorsan, mamman och pappan samlad på fest.

Under en invigningsfest för Paris Hiltons nya dokusåpa samlades för första gången på länge hela familjen Hilton. Pappa Rick, Mamma Kathy, brorsan Conrad och syrran Nicky var på plats för att stötta familjemedlemmen Paris. Conrad Hilton, 14 år gammal, är på god väg att bli en hunk i kändisvärlden men verkar än så länge blyg inför kamerorna.

Senast mamma och pappa Hilton sågs i strålkastarljuset var när föräldraparet stöttade dottern vars privata sexfilm läckt ut på nätet. Då förklarade Kathy Hilton att det är "förståeligt att man blir kär i en pojke, gör en privat video och sen upptäcker att den hamnat i fel händer".

Paris nya dokusåpa går ut på att hitta en ny bästis till sig själv. "My new BFF" visas på musikkanalen MTV i USA och än så länge finns det inga planer på att visa serien i Sverige. Uttrycket "BFF" syftar på "Best friends forever" och kan bäst översättas till "Bästisar för evigt".

Skrivet av: