Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Britney sågas av fansen: "Borde bli frisk"

- 12/10/2011, 11:28 -
1 av 3

Scanpix/AP

2 av 3

Scanpix/AP

3 av 3

Scanpix/AP Photo

Britney Spears konsert i Malmö Arena kan liknas vid en smärre katastrof.  Malmö Arena lyckades hon bara fylla till hälften, och nu sågas hon av såväl kritiker som fans.

Endast 6614 personer hade under tisdagskvällen tagit sig till Malmö Arena - som vanligtvis rymmer 12 500 åskådare - för att se sverigepremiären av Britney Spears turné "Femme Fatale".

Konserten gav en hel del frågetecken, och enligt recensionerna gav Britney ett lamt intryck och en besk eftersmak.

Under korta stunder kan man faktiskt höra Britney Spears sjunga. Det låter väl inget vidare. Men det intressanta är inte att rösten är så tunn, utan att den känns så främmande. Det är först när hon blir överkörd av körer och förinspelningar som man kan höra den sångerska vi lärt känna som Britney Spears, skriver HD.se.

Fansen besvikna på Britney

De många fansen var förväntansfulla inför konserten, men uppenbart besvikna efter hennes framträdande.

Britney. Jag älskar dig men du borde verkligen inte turnera på ett tag, skriver Anna-Sofia Pehrson, 28, som var på plats i Malmö Arena.

Orsaken till fansens bekymrade uppmaningar är Britneys alarmerande hälsotillstånd.

– Så är det. Hon mimar, har dimmig blick och dansar så lite som möjligt. Men ibland blixtar hon till, dock väldigt sällan. Hon borde fokusera på att bli frisk och få kontroll över sitt liv och inte flänga världen runt i för små kläder, fortsätter Anna-Sofia.

– Jag började nästan gråta under första låten. Hon såg så himla obekväm ut! Jag vill inte ens jämföra hennes spelning med typ Madonna eller Gaga eftersom Britney så uppenbart inte är i skick att uppträda alls".

Tackade fansen på Twitter

Sedan stjärnan kom till Malmö natten mot tisdag höll hon låg profil tillsammans med pojkvännen Jason Trawick, sina söner och pappan Jamie Spears på Renaissance Hotel, där de har huserat i en svit.

Under tisdagen lämnade Britney inte hotellrummet över huvud taget, och direkt efter konserten bar det av till Skurups flygplats för att flyga iväg i superplanet Embraer Legacy 600 business jet. 

På fredag spelar Britney Spears i Finland, innan hon återvänder till Stockholm för spelning i Globen på söndagen. Arenan är fortfarande långt ifrån utsåld, och om nytt publikfiasko väntar återstår att se.

Britney Spears tackade sina svenska fans på Twitter efter konserten med orden:

"Jag är så glad att jag fick se er Sverige".

 

Se Youtube-klippet från Britney Spears konsert: