Rihanna fick ta emot flera knytnävsslag i ansiktet av Chris Brown.
1 av 2
Rihanna fick ta emot flera knytnävsslag i ansiktet av Chris Brown. - Foto: Mediatakeout.com
Nyligen hamnade Chris Brown i bråk med Miranda Lambert som menade att Brown inte borde fått uppträda på förra veckans Grammy - med tanke på misshandeln.
2 av 2
Nyligen hamnade Chris Brown i bråk med Miranda Lambert som menade att Brown inte borde fått uppträda på förra veckans Grammy - med tanke på misshandeln. - Foto: Scanpix/AP Photo/Chris Pizzello/Bilden är ett montage

Chris Brown och Rihanna återförenade

Chris Brown och Rihanna blåste världen. Efter misshandeln och romansryktena - nu släpper paret vågade låtar tillsammans.


Stjärnorna på twitter

Här hittar du Chris Browns twitter och här Rihannas. På måndagen då Rihanna firade sin födelsedag twittrade stjärnorna med varandra.

"Jag älskar dig baby" och "jag har saknat din kropp". Chris Brown, 22, och Rihanna spär på romansryktena ordentligt i två nysläppta låtar. Det är i Rihannas "Birthday Cake" som Browns röst dyker upp. Lagom till Rihannas 24:e födelsedag på måndagen.

Nyligen avslöjade producentduon Da Internz att artisten som gästar Rihannas nya singel skulle chocka världen.

– Det kommer att bli galet, sa producenterna till MTV då.

Släpper ytterligare en låt

Men artisterna släpper även den gemensamma remixen "Turn Up The Music".

Det har länge spekulerats i huruvida Brown och Rihanna är ett par igen eller inte. Stjärnorna har hela tiden nekat till envisa romansrykten.

Om låtarna är ett bevis på att Rihanna gått vidare, ett PR-trick, eller om stjärnorna är tillsammans igen återstår att se.

Det var 2009 som Chris Brown misshandlade Rihanna svårt. I polisrapporten framgår det även att Brown hotat att döda stjärnan och bitmärken fanns dokumenterade på "RiRis" kropp. Brown dömdes till sex månader samhällstjänst och fem års skyddstillsyn. Ett besöksförbud ska även ha upprättats.

Lyssna på "Birtday Cake" här:

Lyssna på remixen här:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!