Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1433
reaktioner idag

Chris Brown och Rihanna återförenade

Chris Brown och Rihanna blåste världen. Efter misshandeln och romansryktena - nu släpper paret vågade låtar tillsammans.

Rihanna fick ta emot flera knytnävsslag i ansiktet av Chris Brown.

Nyligen hamnade Chris Brown i bråk med Miranda Lambert som menade att Brown inte borde fått uppträda på förra veckans Grammy - med tanke på misshandeln.

"Jag älskar dig baby" och "jag har saknat din kropp". Chris Brown, 22, och Rihanna spär på romansryktena ordentligt i två nysläppta låtar. Det är i Rihannas "Birthday Cake" som Browns röst dyker upp. Lagom till Rihannas 24:e födelsedag på måndagen.

Nyligen avslöjade producentduon Da Internz att artisten som gästar Rihannas nya singel skulle chocka världen.

– Det kommer att bli galet, sa producenterna till MTV då.

Släpper ytterligare en låt

Men artisterna släpper även den gemensamma remixen "Turn Up The Music".

Det har länge spekulerats i huruvida Brown och Rihanna är ett par igen eller inte. Stjärnorna har hela tiden nekat till envisa romansrykten.

Om låtarna är ett bevis på att Rihanna gått vidare, ett PR-trick, eller om stjärnorna är tillsammans igen återstår att se.

Det var 2009 som Chris Brown misshandlade Rihanna svårt. I polisrapporten framgår det även att Brown hotat att döda stjärnan och bitmärken fanns dokumenterade på "RiRis" kropp. Brown dömdes till sex månader samhällstjänst och fem års skyddstillsyn. Ett besöksförbud ska även ha upprättats.

Lyssna på "Birtday Cake" här:

Lyssna på remixen här:

Mer:

"Jag ska spöa skiten ur dig!"